The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Τορίνο

milan-torino-12-01

Κύπελλο Ιταλίας, Γύρος των 16

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο των 16 του Coppa Italia η Μίλαν εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τορίνο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μπορεί ακόμη να ονομαστούν ανταγωνιστές, επειδή και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Σέρια A για τη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Προς το παρόν οι «κόκκινο-μαύροι» το καταφέρνουν καλύτερα, αλλά και οι “ταύροι” δεν βρίσκονται πολύ μακριά από τους «διαβόλους» στη βαθμολογία. Επιπλέον, την ακεραιότητα στο επερχόμενο παιχνίδι προσθέτει η προσωπικότητα του προπονητή της Τορίνο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος ακόμα την προηγούμενη σεζόν εργαζόταν στη Μίλαν.

Ήδη έχουν συναντηθεί

Αυτή τη σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει έναν αγώνα. Εκείνος ο αγώνας πραγματοποιήθηκε επίσης στο «San Siro» και έληξε με ελάχιστη νίκη των «κόκκινο-μαύρων» με σκορ 3:2. Τώρα η Μίλαν επίσης είναι φαβορί των εταιρειών στοιχημάτων, και είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή. Επειδή οι “διάβολοι” παίζουν καλά εντός έδρας τους, ενώ η Τορίνο έχει κάποια προβλήματα σε εκτός έδρας αγώνες.

Δεν νίκησε τη Σασουόλο

Η Τορίνο μετά τη λήξη των χειμερινών διακοπών έχει παίξει έναν αγώνα εκτός έδρας ενάντια Σασουόλο. Εκείνο το παιχνίδι έληξε με σκορ 0:0, η Τορίνο ήταν το φαβορί, οι “μαύρο-πράσινοι” έχουν μεγάλα προβλήματα στελέχωσης, αλλά παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα του Μιχάιλοβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό της. Στο πλαίσιο της Σέριε A η Τορίνο εκτός έδρας έπαιξε 10 αγώνες, όπου σημείωσε μόνο δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Για τις δύο ομάδες το Κύπελλο Ιταλίας δεν αποτελεί δευτερεύον τουρνουά, οπότε μπορείτε να περιμένετε, όσο από τη Μίλαν, τόσο και από τη Τορίνο τις συνθέσεις προσεγμένες στις μάχιμες. Ο Montella ξέρει να επιτυχαίνει το αποτέλεσμα, κάτι που ο τεχνικός έχει ήδη αποδείξει στον αγώνα για το Σουπερ Κύπελλο Ιταλίας, έτσι δεν θα είναι έκπληξη η νίκη της Μίλαν στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Μίλαν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *