The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα

Milan(Ita)-CSUCraiova(Rou)-03.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

03/08/2017, 9:45 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μίλαν

Η ανανεωμένη Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη στις τρεις Αυγούστου θα παίξει τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν στο «Σαν Σίρο». Το κοινό του Μιλάνου περιμένει πώς και πώς για να δει την ανανεωμένη ομάδα του Montella, η οποία πρόσφατα κέρδισε συντριπτικώς την Μπάγερν. Ο πρώτος αγώνας με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα έφερε στη Μίλαν νίκη 1:0, τώρα είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί αυτό το χάντικαπ.

Πολλές οι αλλαγές

Η Montella επανασχεδίασε την άμυνα της Μίλαν στην τρέχουσα offseason. Αμέσως δύο νέοι βγήκαν στην έναρξη του πρώτου επίσημου αγώνα των «ερυθρόμαυρων» στη σεζόν, είναι ο Mateo Musacchio και ο Ροντρίγκεζ. Στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής άμυνας και επίθεσης έπαιζαν νέοι άνθρωποι: Cassie και Borini. Ποια θα είναι η σύνθεση για το επερχόμενο παιχνίδι – μεγάλο  ερώτημα. Σε κάθε περίπτωση οι «διάβολοι» στους bookmakers είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και με μια τέτοια επιλογή των «παντογνωστών» είναι δύσκολο να μη συμφωνήσει κανείς.

Υπάρχει πρακτική

Σε αντίθεση με το ιταλικό πρωτάθλημα, στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας οι ομάδες έπαιξαν ήδη τρεις γύρους. Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα την πρώτη αγωνιστική ημέρα ήταν ισχυρότερη της ομάδας Iasi, νικώντας τον αντίπαλό με σκορ 2:0, με Concordia και Στεάουα καταγράφηκαν ισοπαλίες 1:1. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το επίπεδο της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα είναι σημαντικά κατώτερο στα προσόντα και εμπειρία από τους παίκτες της Μίλαν.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα προσπαθήσει να αρχίσει να κερδίζει. Την περασμένη σεζόν ο κόσμος πήγε στο «Σαν Σίρο», αλλά δεν υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός. Στη τρέχουσα σεζόν η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Οι «διάβολοι» έγιναν ισχυρότεροι, θα παλέψουν για το Scudetto και τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μίλαν μα χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *