The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Σαμπντόρια

Milan-Sampdoria-05.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 1:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Μίλαν βρέθηκε στη σειρά αποτυχιών, από την οποία πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατόν. Ο επόμενος αντίπαλος των “διαβόλων” θα είναι η ομάδα από τη Γένοβα που ονομάζεται Σαμπντόρια, όχι ο ισχυρότερος αντίπαλος, ειδικά σε εκτός έδρας αγώνες, οπότε από την ομάδα του Montella στον προσεχής αγώνα αναμένεται νίκη.

Τρεις συνεχόμενες ήττες

Η Μίλαν μετά από 21 αγώνες στην Σέριε A βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη και έχει 37 πόντους στο ενεργητικό της. Ο στόχος της Μίλαν είναι η θέση στη ζώνη του Champions League, δηλαδή, τρίτη, μέχρι την οποία είναι οκτώ μονάδες διαφορά. Το κενό αυτό σχηματίστηκε κατά τους τελευταίους δύο γύρους του πρωταθλήματος Ιταλίας, όταν οι “ερυθρόμαυροι” έχασαν δύο παιχνίδια στη σειρά, πρώτα από την Νάπολι εντός έδρας, και στη συνέχεια από την Ουντινέζε εκτός έδρας. Επίσης η ενδεκάδα του Montella ηττήθηκε από την Γιουβέντους στο Coppa Italia.

Έχει ξεπεραστεί η πτώση

Η Σαμπντόρια φαίνεται να έχει ξεπεράσει τη σειρά των ηττών, νικώντας στον τελευταίο γύρο της Σέριε A εντός έδρας της τη Ρόμα με σκορ 3:2. Πριν από αυτή τη νίκη οι Γενουάτες νίκησαν τη Νάπολι, τη Ρόμα στο Coppa Italia, και την Αταλάντα, και έπαιξαν εντός έδρας ισοπαλία με την Έμπολι. Στην κατάταξη της Σέριε A η Σάμπα μετά από 22 γύρους βρίσκεται στην 13η θέση. Εκτός έδρας η Σάμπα στο πρωτάθλημα Ιταλίας έχει παίξει 11 αγώνες, όπου σκόραρε μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν χρειάζεται τη νίκη πάρα πολύ, ενώ η Σάμπα φαίνεται πολύ χλωμή σε εκτός έδρας αγώνες. Σε μια τέτοια κατάσταση το στοίχημα στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους και το φαβορί της συνάντησης φαίνεται ενδιαφέρων και πολλά υποσχόμενο. Όπως και να ‘χει η Μίλαν αυτή τη σεζόν εντός έδρας παίζει πιο αποτελεσματικά από ό, τι εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *