The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Νάπολι

Milan-Napoli-21.01

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μίλαν και Νάπολι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε καλή κατάσταση, οι δύο αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε το επερχόμενο παιχνίδι, σίγουρα, θα είναι πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό.

Εντός έδρας Μίλαν

Η Μίλαν αυτή τη σεζόν εκδηλώνεται ως μια πολύ εντός έδρας ομάδα. Στο “Σαν Σίρο” οι “ερυθρόμαυροι” έπαιξαν 10 αγώνες στην Σέριε A, όπου έχουν σημειώσει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η ήττα συνέβη τον Σεπτέμβριο από την Ουντινέζε. Διαφορά τερμάτων στους αγώνες αυτούς είναι 16:9. Επιπλέον, σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μίλαν ποτέ δεν έχασε, παίζοντας ισοπαλία με την Αταλάντα και Τορίνο, έχοντας νικήσει τη Τορίνο μόνο στο Coppa Italia, καθώς και την Κάλιαρι, και έχοντας νικήσει στα πέναλτι την Γιουβέντους στο ιταλικό Σούπερ Καπ.

Νάπολι και εξόδους

Τα καλύτερα ματς οι Ναπολιτάνοι διεξάγουν στο «San Paolo» και όχι εκτός έδρας, κάτι που σε γενικές γραμμές επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας. Εκτός έδρας η Νάπολι στη Σέριε A έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι η Μίλαν έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τη Νάπολι αρκετά άνετος αντίπαλος.

Πρόβλεψη

Παρ’ όλη την άνεση της Μίλαν για τους «παρτενοπέι», το κίνητρο των παικτών του Montella για τον επερχόμενο αγώνα δεν θα είναι μικρό, επειδή ο αγώνας γίνεται για πολλά χρήματα, τα οποία παίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια τουλάχιστον για να μη χάσουν στην επικείμενη συνάντηση, αλλιώς οι πιθανότητες να μπουν στην πρώτη τριάδα θα επιδεινωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *