The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Γιουβέντους

Milan-Juventus-28.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Στον 11ο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα υπάρξει μια επική αναμέτρηση από την τελευταία δεκαετία – Μίλαν – Γιουβέντους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου 2017 στις 07:00 (ώρα Ελλάδας).

Μίλαν

Η Μίλαν, έχοντας ξεκινήσει ζωηρά, κερδίζοντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, δεν μπορεί σήμερα να κερδίσει στη Σέριε Α΄ Ιταλίας εδώ και τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Η ομάδα του Μοντέλα έχασε από τη Σαμπντόρια (2:0), Ρόμα (0:2) και Ίντερ (3:2) και, στη συνέχεια, έπαιξε ισοπαλία με τη Γένοβα (0:0). Στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό τα πράγματα για «Rossoneri» πάνε ακόμα αρκετά καλά, αλλά ισοπαλία με την ΑΕΚ είναι ένα άσχημο σημάδι.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μετά από εννέα αγώνες απροσδόκητα για τον εαυτό της βρίσκεται μόνο στη τρίτη θέση στη Σέριε Α΄ Ιταλίας. Στο λογαριασμό της ενδεκάδας του Allegri είναι επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στους τελευταίους αγώνες η Μεγάλη Κυρία νικήσει τη Φιορεντίνα (1:0), Τορίνο (4:0) και Ουντινέζε (2:6), υπέγραψε ειρήνη με την Αταλάντα (2:2) και έχασε από τη Λάτσιο (1:2).

Πρόβλεψη

Η διοίκηση της Μίλαν ανησυχεί πολύ για τα τελευταία αποτελέσματα του συλλόγου, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Η καρέκλα κάτω από τον επικεφαλή Μοντέλα ήδη κουνιέται αρκετά και κάθε αγώνας μπορεί να είναι ο τελευταίος γι’ αυτόν. Ενώ η Γιουβέντους έδειξε τι μπορεί να κάνει στον αγώνα με την Ουντινέζε, όπου ακόμη και δέκα άνδρες κατάφεραν να νικήσουν συντριπτικά τον αντίπαλο στην έδρα του. Ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι θα κλονιστούν από το γεγονός ότι πρέπει να ανέβουν στην κορυφή, όπου τώρα κατοικούν η Ίντερ και η Νάπολι. Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *