The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους στις 21/05/2016, 21:45

Милан-Ювентус-21.05

Στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας η ερυθρόμαυρη Μίλαν στο «Olimpico» θα παίξει με τη νικήτρια της Serie A των τελευταίων πέντε σεζόν τη Γιουβέντους από το Τορίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν για τη νικήτρια του επερχόμενου αγώνα, την οποία θεωρούν τους “ζέβρες”, και αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, διότι στην τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Allegri δύο φορές επικρατούσε επί των «κόκκινων διάβολων», όσο στο «Juventus Stadium» τόσο και στο «San Siro».

Η τελευταία ευκαιρία

Αν η Μίλαν δεν κερδίσει το Coppa Italia, θα βρεθεί χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα για την επόμενη σεζόν, και φυσικά χωρίς τρόπαια. Είναι δυνατόν τώρα να πούμε με βεβαιότητα ότι η πρόωρη απόλυση του Σίνες Μιχαήλοβιτς ήταν λάθος. Ο νέος προπονητής Brocchi τίποτα δεν βελτίωσε στην ομάδα, ενώ η εσωτερική κατάσταση στο σμάρι των  ερυθρόμαυρων έχει επιδεινωθεί. Σε αυτήν την περίπτωση η νίκη επί της Γιουβέντους φαίνεται πολύ απίθανη.

Για άλλη μια φορά διπλό

Αλλά και η Γιουβέντους είναι τώρα στην Ιταλία εκτός ανταγωνισμού. Η ομάδα του Allegri προς το τέλος της σεζόν έχει αποκτήσει τρελή φόρμα, η οποία εκδηλώθηκε στη νικηφόρα ανοιξιάτικη έξαρση των παικτών από το Τορίνο. Καλή είναι η νίκη στη Serie A, αλλά η Γιουβέντους ποθεί να βάλει στην Κούπα τα χρυσά μετάλλια, οπότε το κίνητρο για το επερχόμενο ματς είναι πολύ ισχυρό. Επιπλέον, η ομάδα από το Τορίνο όσο κανένας άλλος στη “Μπότα” ξέρει να προετοιμαστεί για τις σημαντικές μάχες και να τις κερδίσει.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο τελικό του Coppa Italia η νίκη της Μίλαν σχεδόν δε λαμβάνεται υπόψη, καθώς η ομάδα του Allegri τώρα φαίνεται ανίκητη. Από την άποψη αυτή το στοίχημα στη νίκη της Γιουβέντους φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή στη γραμμή στοιχήματος, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,61 στην εταιρεία WillimHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *