The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 26/04/2016 στις 21:45

МанчестерСити-РеалМадрид-26.04

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν συναντηθεί στη φάση των ομίλων του Champions League 2012/13: στο Ettihade έπαιξαν 1:1, στο Μπερναμπέου 3:2. Νομίζω ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά θα ανταλλάσσουν αμοιβαία γκολ. Θα εξηγήσω την πρόβλεψή μου: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.

Είναι προφανές ότι και οι δύο ομάδες έχουν απίστευτα μεγάλες δυνατότητες στην επίθεση. Στη σύνθεση των φιλοξενούμενων λάμπει ο Ρονάλντο, ο οποίος ήδη σκόραρε 16 γκολ στην τρέχουσα κλήρωση του Champions League. Ο Πορτογάλος εδώ και 5η φορά στην καριέρα του σκόραρε στην εστία της Μάντσεστερ Σίτι, δεν του χρειάζεται να συνηθίζει. Επιπλέον, υπάρχει και ο υπέροχη Μπέιλ, το διπλό του οποίου έσωσε τη νίκη της Ρεάλ στον προηγούμενο γύρο της Πρέμιερ (2:3 κόντρα στη Ράγιο). Στο λογαριασμό του Ουαλού είναι 18 γκολ σε 21 παιχνίδια της φετινής σεζόν – αξιοσέβαστο. Και ακόμα ο Μπενζεμά, Ροντρίγκεζ, Χεσέ, Vasquez, Ίσκο, και Ράμος, ο οποίος παίζει εξαιρετικά στο δεύτερο όροφο… Υπάρχουν άτομα, τα οποία μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το ίδιο δυνατοί είναι και οι γηπεδούχοι. Είναι υγιής ο Aguero, ο οποίος σκόραρε 22 γκολ σε 21 τελευταία παιχνίδια της Premier League. Έγινε καλά και ωραία άρχισε να παίζει ο De Bruyne, χάρη στα γκολ του οποίου η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά (σκόραρε στα δύο ματς των προημιτελικών εναντίον της ΠΣΖ). Είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο γήπεδο και ο Στέρλινγκ με τον Τουρέ, άλλοι δύο επιθετικοί της Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμα υπάρχουν ο Νταβίντ Σίλβα, Μπόνι, Ναβάς…

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστές με το ασθενές τους παιχνίδι στην άμυνα. Για παράδειγμα, το τελευταίο ξηρό αγώνα εκτός έδρας στη Πρέμειρ Λιγκ οι μαρένγκες έπαιξαν στο τέλος του Νοεμβρίου… Δηλαδή, εδώ και 10 εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά χάνουν. Στο προημιτελικό του Champions League η ομάδα του Ζιντάν ξεκίνησε επίσης εκτός έδρας, έως το 25ο λεπτό καιγόταν 2:0 από τη Βόλφσμπουργκ. Και στους «16» από τη Ρόμα, ας είμαστε αντικειμενικοί, η Ρεάλ δεν έχασε μόνο επειδή οι Ρωμαίοι επιθετικοί στις πιο δυνατές ευκαιρίες σουτάρανε οπουδήποτε, αλλά όχι στο στόχο. Στην άμυνα η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν παραδοσιακά κακή, και ο Ζιντάν πρέπει να ευχαριστήσει τους παίκτες στην επίθεση για το ότι η ομάδα εξακολουθεί να παλεύει για το τρόπαιο με μεγάλα αυτιά.

Και πιο πριν οι Μαδριλένιοι κάνανε τέτοιου είδους «θαύματα». Η Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς του Champions League της φετινής σεζόν, εκτός από το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου (0:0), όπου δεν υπήρχε καμία ανάγκη να σκοράρει (εκτός έδρας κέρδισε 1:3, οπότε ο επαναληπτικός αγώνας έχει μετατραπεί σε μια τυπική διαδικασία). Οπότε, υπάρχει λόγος να περιμένουμε γκολ από το De Bruyne και εταίρους. Μην ξεχνάτε το μαχητικό πνεύμα των παικτών του Μάντσεστερ: δεν τα παρατούν ποτέ και αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάρη σ’ αυτό είναι ηγέτες του Champions League στον αριθμό των γκολ μετά το 75ο λεπτό (7 γκολ). Αυτοί δεν θα σταματήσουν ακόμη και αν χάνουν 0:5.

Ταυτόχρονα τους ξηρούς αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να καταχωρούμε στο Κόκκινο Βιβλίο. Ακόμη και με το προαναφερθέν παιχνίδι με την Ντιναμό, οι πολίτες έπαιξαν στο μηδέν μόνο σε 3 από τα τελευταία 19 εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League. Δηλαδή, στα 16 από τα 19 έχαναν. Στη τρέχουσα αναμέτρηση της Premier League η ομάδα του Pellegrini έχανε από όλες, χωρίς εξαίρεση, ομάδες του τοπ-8, έχανε και πολύ (13 γκολ σε 6 αγώνες). Τσίρκο είναι, όχι άμυνα.

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του Champions League κόντρα στους Ισπανούς αντιπάλους. Με λίγα λόγια η αμυντική γραμμή της ομάδας από το Μάντσεστερ έχει πάρα πολύ μεγάλες τρύπες. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτή η ομάδα θα είναι στη θέση να κρατήσει την αστραφτερή Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπότε ένα λογικό στοίχημα είναι και οι δύο θα σκοράρουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε το όβερ + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,95 (στην William Hill).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *