The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλεϊ

manchestercity-burnley-02-01-1

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 20ος γύρος

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ένας αριθμός των λαθών κατά το πρώτο μισό της σεζόν δεν επιτρέπουν τη Μάντσεστερ Σίτι να γίνει ηγέτες, γι’ αυτό οι πολίτες στον 20ο γύρο καταλαμβάνουν μόνο τη τρίτη θέση στην κατάταξη, όπου η αποχή από τον ηγέτη τη Τσέλσι είναι 7 πόντοι. Η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας παίζει αρκετά καλά, όπου στους 9 αγώνες έχει σημειώσει 18 βαθμούς με συνολικό σκορ 17:9. Τα τελευταία δύο παιχνίδια η ΜΣ έχει κερδίσει στην Άρσεναλ 2:1 και τη Γουότφορντ 2:0.

Η Μπέρνλι όσο στην προηγούμενη σεζόν, τόσο και σε αυτό το πρωτάθλημα ως κύριο στόχο βλέπει τη διατήρηση της θέσης στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής οι «βυσσινί» δεν εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες. Έτσι, στους 8 αγώνες εκτός έδρας η Μπέρνλι παραμένει μία από τις δύο ομάδες, η οποία δεν κέρδισε καμία νίκη εκτός έδρας. Ταυτόχρονα, στους 8 αγώνες οι “βυσσινί” διακρίθηκαν μόνο δύο φορές, χάνοντας παράλληλα 18 γκολ.

Στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων στους τελευταίους πέντε αγώνες έχουν ως εξής: δύο φορές νίκησε η Μάντσεστερ Σίτι, μία φορά κέρδισε η Μπέρνλι και δύο φορές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία. Η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας της ποτέ δεν έχασε από την Μπέρνλι. Δεδομένου ότι οι “βυσσινί” είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, η Μπέρνλι δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα ακόμα και για την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: χάντικαπ 1 (-1,5) με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *