The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ

manchestercity-arsenal-18-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 6:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο κεντρικός αγώνας του 17ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για να μπουν σε τέσσερις ισχυρότερες ομάδες στην Αγγλία, έτσι ώστε η επερχόμενη συνάντηση μπορεί να ονομαστεί παιχνίδι των έξι βαθμών.

Χωρίς τον Αγουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει και πάλι χωρίς τον Αγουέρο και Φερναντίνιο, που συνεχίζουν να έχουν αποβολή. Εκτός από αυτούς τους δύο δημιουργικούς παίκτες δεν μπορούν να παίξουν ο Gundogan και ο Κομπανί, οι οποίοι έχουν τραυματισμό. Στη σεζόν 2016-17 η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σκόραρε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, διαφορά τερμάτων 15:8. Το τελευταίο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο πραγματοποιήθηκε επίσης στο “Etihad” ενάντια της Γιούτφορντ, τελείωσε με τη νίκη της ΜΣ με σκορ 2:0.

Χάνουν σε κάθε παιχνίδι

Η Άρσεναλ έχει χάσει τον τελευταίο αγώνα τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ στο “Goodison Park”. Το σκορ της συνάντησης εκείνης 1:2. Πριν η Άρσεναλ κέρδισε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Γουέστ Χαμ, Βασιλεία και Στόουκ Σίτι. Υπάρχει η αίσθηση ότι στους «κανονιέρηδες» άρχισε πτώση, επειδή το επίπεδο του ποδοσφαίρου, που η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έδειξε κόντρα στην Έβερτον, δεν ήταν το καλύτερο. Όσο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, στην Πρέμιερ Λιγκ καλύτερα από την Άρσεναλ εντός έδρας παίζει μόνο η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Στη ΜΣ και πάλι δε θα παίξουν ο Αγουέρο και Φερναντίνιο, ενώ στη Άρσεναλ δεν θα είναι σε θέση να παίξουν ο Ramsey, Μουστάφι, Debuchy, Cazorla και Welbeck. Το επερχόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, κανείς δεν θέλει να χάσει, γι’ αυτό θα επικρατεί προσεκτικότητα σε αυτό το παιχνίδι. Στο παρελθόν οι αγώνες μεταξύ Άρσεναλ και ΜΣ συχνά ήταν του «ύψους», αλλά το επερχόμενο παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να γίνει του «πάτους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *