The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπαρτσελόνα

manchestercity-barcelona-01-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο Ζοζέπ Γκουαρντιόλα και η ομάδα του έχουν μια καλή ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την ήττα από την Μπαρτσελόνα Καταλονίας πριν από δύο εβδομάδες. Αλλά πρέπει να πούμε ότι οι “αετοί” δεν φαίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο εσωτερικό διαγωνισμό, γι’ αυτό η πρόκληση να πάρουν βαθμούς από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο τώρα φαίνεται σχεδόν άλυτη.

Επιτέλους νίκη

Στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τότεναμ και έπαιξε ισοπαλία με την Έβερτον και Σαουθάμπτον, αλλά στον τελευταίο αγώνα εκτός έδρας κατάφερε να νικήσει την Γουέστ Μπρομ με σκορ 4:0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΜΣ έχασε από την Μπαρτσελόνα με σκορ 0:4, και στο Λιγκ Καπ έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 0:1. Παρά όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, οι “αετοί” κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στην Premier League, καθώς και έχουν απαιτήσεις στην πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέσσερις νίκες

Αν μη λάβουμε υπόψη το Σούπερ Καπ της Καταλονίας, η Μπαρτσελόνα έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε επίσημους αγώνες, τρεις από τις οποίες ήταν στο πρωτάθλημα, και μία στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους “αετούς” της Μάντσεστερ. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας νικήθηκαν η Νεπορτίβο, Βαλένθια και Γρανάδα. Παρά τα αποτελέσματα αυτά η “μπλαουγράνα” είναι μόλις τρίτη στην κατάταξη του πρωταθλήματος, έχοντας δύο μανάδες διαφορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι βγαίνει σιγά-σιγά από την αγωνιστική κρίση, όπου βρισκόταν, και για να αποκτήσουν σιγουριά στο επερχόμενο παιχνίδι καλό θα ήταν να κερδίσουν, ή τουλάχιστον να μην χάσουν. Ο Γκουαρντιόλα είναι σκεπτόμενος τεχνικός, ο οποίος θα σκεφτεί σίγουρα για την Barca κάποια έκπληξη, και ίσως περισσότερες από μία. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι αυτό το ματς θα διεξαχθεί στο “Etihad”.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Σίτι δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *