The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Στόουκ Σίτι

ManchesterCity-StokeCity-14.10 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Το Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη Στόουκ Σίτι στον όγδοο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι «πολίτες» έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να ηγούνται μονοπροσώπως στο βαθμολογικό πίνακα της βρετανικής ποδοσφαιρικής ελίτ. Το θέμα είναι ότι ο ανταγωνιστής των “αετών”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον ίδιο γύρο θα παίξει εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ, και υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χάσουν βαθμούς. Με τη σειρά της η Στόουκ Σίτι σαφώς δεν είναι στα μέτρα της ομάδας του Guardiola, έτσι ώστε ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα αναμένει τη νίκη από τη ΜΣ.

Στην πρώτη θέση

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 19 βαθμοί. Τον ίδιο αριθμό βαθμών κέρδισε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι “διάβολοι” χάνουν από τους “αετούς” σε δευτερεύοντες δείκτες. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι “πολίτες” σημείωσαν πέντε νίκες: πάνω στη Γουότφορντ, Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας, Σαχτάρ και Τσέλσι.

Στη μέση

Η Στόουκ Σίτι σε πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά: στις 30 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Σαουθάμπτον με σκορ 2:1. Πριν από αυτό, σημειώθηκαν ήττες από τη Νιούκασλ, την Μπρίστολ στο Λιγκ Καπ, την Τσέλσι, καθώς και ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, η Στόουκ Σίτι βρίσκεται στην 13η θέση, στον κουμπαρά της έχει 8 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σε τρία παιχνίδια εντός έδρας στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος σημείωσε 11 γκολ και έχασε μόνο ένα γκολ στο δικό της δίχτυ. Με τη σειρά της η Στόουκ Σίτι εκτός έδρας έχασε δύο από τρεις αγώνες, δέχτηκε τέσσερα γκολ και σκόραρε δύο. Σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το ποντάρισμα στους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν μια καλή πιθανότητα της σίγουρης νίκης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *