The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ

ManchesterCity-Liverpool-09.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

09/09/2017, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Στον 4ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ, ένας αγώνας της περιοδείας στην αγγλική ελίτ, στην οποία οι “πολίτες” είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα. Με μια τέτοια γραμμή μπορείτε να συμφωνήσει κανείς, επειδή η Σίτι ξεκίνησε καλά τη σεζόν, η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι πολύ καλή στους αγώνες εντός έδρας, ενώ η Λίβερπουλ εκτός έδρας παίζει ακόμα πιο αδύναμα από ό, τι στο Anfield.

Χωρίς το Στέρλινγκ

Στον επερχόμενο αγώνα δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος ο Στέρλινγκ, έχει κόκκινη κάρτα, όλοι οι άλλοι παίκτες της βάσης της ΜΣ είναι εντάξει και έτοιμοι να βγουν στο γήπεδο. Στις τρεις αγωνιστικές η ΜΣ πήρε επτά βαθμούς και έφτασε στην τέταρτη θέση στον πίνακα, ακριβώς πίσω από τη Λίβερπουλ και τη Χάντερσφιλντ. Οι “Terriers” σύντομα θα εξαφανιστούν από μόνοι τους, δεν είναι ακόμα έτοιμοι οι νέοι της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας για πολύ καιρό να ανταγωνίζονται με τις ισχυρότερες ομάδες, ενώ οι “κόκκινοι” για τη ΜΣ είναι ανταγωνιστής.

Δεύτεροι

Η Λίβερπουλ έχασε δύο βαθμούς στον πρώτο γύρο σε εκτός έδρας αγώνα με την Γουότφορντ, η συνάντηση αυτή έληξε 3:3. Μετά από αυτό οι παίκτες της Merseyside στο Anfield ήταν πιο δυνατοί από την Κρίσταλ Πάλας 1-0 και την Άρσεναλ 4-0. Γενικώς η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν περισσότερο από επιτυχημένα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι τώρα πολύ ισχυρότερη από την Άρσεναλ, και τόσο πολύ από την Κρίσταλ Πάλας και την Γουότφορντ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει για να κερδίσει, αυτή η ομάδα θέτει το στόχο να νικήσει στο πρωτάθλημα, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίζει στους εντός έδρας αγώνες τους αντιπάλους της. Η Σίτι κατά την περίοδο 2016–17 στα 19 εντός έδρας παιχνίδια κέρδισε 11 νίκες, τώρα τα παιδιά του Γκουαρδιόλα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Η Λίβερπουλ εντός και εκτός έδρας είναι λίγο διαφορετικές ομάδες, εκτός έδρας οι “κόκκινοι” είναι ευάλωτοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *