The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουέστ Μπρομ

ManchesterCity-WestBrom-16.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

16 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη Τρίτη θα παίξει τον αγώνα της 34ης περιοδείας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εναντίον Γουέστ Μπρομ εντός έδρας της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, «αετούς» από το Μάντσεστερ, ξεκάθαρο φαβορί, κάτι με το οποίο είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε, δεδομένης της εντός έδρας στατιστικής της Σίτι αυτή την σεζόν, καθώς και το υψηλότερο κίνητρο της ομάδας.

Τρίτοι στον πίνακα

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από 36 γύρους αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους «αετούς» βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία την Κυριακή θα παίξει τον αγώνα της στο Λονδίνο κατά της Γουέστ Χαμ και μπορεί να προσπεράσει σε περίπτωση νίκης των «αετών» ένα βαθμό, οπότε η ΜΣ στο επερχόμενο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ θα βγει με υψηλό κίνητρο και την επιθυμία να κερδίσει. Στην έδρα της η ομάδα του Guardiola κατά την τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και μία ήττα.

Χωρίς κίνητρο

Η Γουέστ Μπρομ αυτή τη σεζόν έχει αποφασίσει τα πάντα για τον εαυτό της. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 45 βαθμοί και η όγδοη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα, τον ίσιο αριθμό έχει και Sotón και Μπόρνμουθ, δύο λιγότερο έχει η Λέστερ. Όγδοη θέση είναι το μέγιστο για τα «κοτσύφια» επειδή το χάντικαπ μεταξύ Γουέστ Μπρομ και Έβερτον, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην έβδομη θέση, είναι 16 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται σκληρά με την Άρσεναλ και Λίβερπουλ για το top-3 στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο ματς με την Γουέστ Μπρομ η ΜΣ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει τρεις πόντους, και να καλυτερέψει τη διαφορά τερμάτων. Η Γουέστ Μπρομ ήταν αρκετά καλή στα παιχνίδια εντός έδρας της, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα είχε πάντα προβλήματα με τα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *