The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ

ManchesterCity-Leicester-13.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 13 Μαΐου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το 37ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την Κυριακή θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ, ένας από τους διεκδικητές για τη ζώνη του Champions League θα φιλοξενεί εντός έδρας της τη νυν πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία στην τρέχουσα σεζόν δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη ΜΣ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι και οι «αλεπούδες» τώρα είναι σε καλή κατάσταση, όπως φαίνεται πολύ καλά από τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας.

Ο αγώνας για την κορυφή 3

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται με την Λίβερπουλ για την πρόκριση στο top-3, δηλαδή για το άμεσο εισιτήριο για το Champions League για την επόμενη σεζόν. Τώρα στο ενεργητικό των «αετών» είναι 69 βαθμοί μετά από 35 γύρους, στο ενεργητικό της Λίβερπουλ είναι 70 πόντοι, αλλά η ομάδα του Κλοπ έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, δηλαδή σε χαμένους πόντους η υπεροχή είναι στην πλευρά της  Μάντσεστερ.

Ενεργή Λέστερ

Η Λέστερ Σίτι παίζει πολύ πιο δραστήρια στο δεύτερο μέρος της σεζόν από ό, τι στο πρώτο. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «αλεπούδες» σημείωσαν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η ήττα συνέβη εκτός έδρας από την Άρσεναλ, το σκορ του αγώνα ήταν 0:1, οι ισοπαλίες συνέβησαν με την Κρίσταλ Πάλας και Ατλέτικο, οι νίκες καταγράφηκα κόντρα στην Γουέστ Μπρομ και Γουότφορντ. Στην κατάταξη η Λέστερ Σίτι βρίσκεται στην 9η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 43 πόντοι.

Πρόβλεψη

Υπάρχει δυνατή πιθανότητα ότι ο Aguerre δεν θα είναι σε θέση να παίξει στο επερχόμενο παιχνίδι, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την επιθετική δύναμη της Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός αυτού η Λέστερ Σίτι εκτός έδρας παίζει αυστηρά αμυντικά, αναμένοντας σφάλμα του αντιπάλου. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 4.0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *