The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ManchesterCity-ManchesterUnited-27.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Πέμπτη, 27 Απριλίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του αγγλικού πρωταθλήματος επικεντρώνεται στο αυριανό ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ, το οποίο θα κρίνει πολλά και για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «πολίτες» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό παραπάνω από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους «αετούς» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά αυτή τη θέση των «παντογνωστών» μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό απέκτησε καλή κίνηση, και αυτή η ομάδα εκτός έδρας σε όλη τη σεζόν έπαιζε σε υψηλό επίπεδο και κέρδιζε πόντους σταθερά.

Αποκλεισμός από το Κύπελλο

Η Μάντσεστερ Σίτι με τον Γκουαρντιόλα αποκλείστηκε από το επόμενο τουρνουά, αυτή τη φορά οι «αετοί» έχασαν από την Άρσεναλ στο ημιτελικό του FA Cup με σκορ 1:2 στην παράταση. Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, αυτή η ομάδα έχει ένα μεγάλο κίνδυνο να μην προκριθεί στην κορυφή-4, δηλαδή, να μείνει για την επόμενη σεζόν χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι έχει στον κουμπαρά της 64 πόντους και τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «διάβολοι» έχουν παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με το Λιγκ Καπ

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη κερδίσει το Κύπελλο, η ομάδα του Μουρίνιο είναι επίσης κοντά στο θρίαμβο στο Europa League, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να επιδιώκει την κορυφή-4, επειδή για να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα πρέπει ακόμα να περάσει τον ημιτελικό και ίσως το τελικό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κατά την τρέχουσα περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κέρδισαν 10 εκτός έδρας νίκες σε 15 αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει πόντους την ερχόμενη Πέμπτη, όταν παιχτεί ένα άλλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ δυνατά σε εκτός έδρας αγώνες, ενώ η ΜΣ τώρα έχει προβλήματα με το παιχνίδι και τα αποτελέσματα, που επίσης έχει επιπτώσεις στην κατάταξη. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *