The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ

ManchesterCity-Liverpool-19.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 6:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο κεντρικός αγώνας του 29ου γύρου θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ, όπου η τοπική ομάδα της πόλης εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν προφανές αουτσάιντερ στο πρόσωπο των “κόκκινων”, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι “αετοί” στο μέσο της εβδομάδας είχαν πολύ δύσκολο αγώνα στο Champions League εναντίον της Μονακό, ο οποίος χάθηκε με σκορ 1:3. Μετά τη συνάντηση αυτή ο Sir Alex έχει αποκλειστεί από το Champions League.

Ο αγώνας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League η ΜΣ θα επικεντρωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τώρα η ομάδα του Guardiola είναι στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 56 πόντοι και 10 μονάδες διαφορά από την Τσέλσι, η οποία ηγείται στο βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας της στο FA Cup αυτή τη σεζόν η ΜΣ έπαιξε 27 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτός έδρας Λίβερπουλ

Αλλά και οι “κόκκινοι” εκτός έδρας παίζουν καλά. Σίγουρα όχι τόσο καλά, όσο το κάνει η Τσέλσι, αλλά εξίσου καλά. Αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2016 – 17 οι “πελεκάνοι” εκτός έδρας έπαιξαν 14 αγώνες, όπου σημείωσαν 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα κέρδισε 22 πόντους, είναι το τέταρτο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα μετά από την Τσέλσι, ΜΣ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια η Λίβερπουλ μόνο κέρδισε.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε το χρόνο να ξεκουραστεί μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό, και τώρα την περιμένει η Λίβερπουλ, η οποία, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα, έχει αποκτήσει μια καλή φόρμα και είναι πρόθυμη να επιστρέψει πίσω στην κορυφή-3. Σε αυτό το ζευγάρι ένα σαφές πλεονέκτημα στην φρεσκάδα ανήκει στους «κόκκινους», και αυτός ο παράγοντας μπορεί να είναι καθοριστικός στον αγώνα για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *