The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Στόουκ Σίτι

ManchesterCity-StokeCity-08.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 8 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί το αναβληθείς ματς του 28ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Στόουκ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί, και με αυτή τη θέση μπορεί να συμφωνήσει κανείς, επειδή οι “αγγειοπλάστες” είναι σημαντικά κατώτεροι από τους “αετούς” στην τάξη, επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν με το καλύτερο τρόπο εκτός έδρας, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας της είναι πολύ ισχυρή.

Τρίτοι

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η ΜΣ τέσσερις φορές νίκησε και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Η μοναδική ισοπαλία έγινε στον εκτός έδρας αγώνα στο Κύπελλο Αγγλίας εναντίον Χάντερσφιλντ. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην ίδια τη Χάντερσφιλντ στην επανάληψη, στην Μπόρνμουθ, Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και Σάντερλαντ. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ΜΣ είναι στην τρίτη θέση, στο ενεργητικό της η ομάδα έχει 55 πόντους και 8 μονάδες διαφορά από τον ηγέτη την Τσέλσι.

Ένατοι

Η Στόουκ Σίτι βρίσκεται στην ένατη θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 35 πόντοι, και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτή η ομάδα θα διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Εκτός έδρας η Στόουκ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο: σε 13 παιχνίδια μόνο τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία οι “αγγειοπλάστες” έχουν μικρή πιθανότητα μιας θετικής έκβασης στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμα ευκαιρία να ανταγωνιστεί για τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο μόνο να κερδίσει στο άμεσο μέλλον, ειδικά αν ο αγώνας πραγματοποιείται στο “Etihad”. Η Στόουκ Σίτι σε εντός έδρας παιχνίδια είναι ενεργή και επικίνδυνη, αλλά στα παιχνίδια εκτός έδρας αυτή η ομάδα δεν είναι τόσο τρομερή και αρκετά εύκολη για νίκη για τη ΜΣ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΜΣ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *