The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ

ManchesterUnited-Liverpool-15.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Αγγλικό Κλάσσικο θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο Ολντ Τράφορντ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έρχονται στο επερχόμενο παιχνίδι σε διαφορετική κατάσταση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεμάτη ζωντάνια, η ομάδα τελευταίο καιρό μόνο κερδίζει, όσο εντός, τόσο και εκτός έδρας. Ενώ στη Λίβερπουλ προέκυψαν προβλήματα με τη φόρμα, καθώς υπάρχουν και  προβλήματα στελέχωσης.

Σκέφτοντας τη τετράδα

Ο κύριος στόχος της ομάδας του Μουρίνιο για τη σεζόν είναι να μπουν στη τετράδα των ισχυρότερων ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη, τρεις μονάδες πίσω από την πολυπόθητη θέση. Εντός έδρας τους οι “διάβολοι” στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξαν 10 παιχνίδια, όπου έχουν σημειώσει πέντε νίκες, τέσσερις αγώνες έληξαν με ισοπαλία, και μόνο μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτό συνέβη ακόμα στις 10  Σεπτεμβρίου.

Θέματα στελέχωσης

Η Λίβερπουλ παίζει καλά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, σε 11 παιχνίδια οι «κόκκινοι» σημείωσαν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, σκόραραν 21 πόντους, τον ίδιο αριθμό πόντων έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ καλύτεροι αριθμοί εκτός έδρας είναι μόνο στη Τσέλσι. Αλλά η Λίβερπουλ έχει πρόβλημα, η οποία πρωτ’ απ’ όλα σχετίζεται με το προσωπικό: ο Μανέ αναχώρησε για Κύπελλο Αφρικής, ο Milner, Henderson είναι τραυματισμένοι, ο Coutinho μόλις ανακάμπτει μετά από έναν τραυματισμό και δεν έχει ακόμη αποκτήσει την απαραίτητη φόρμα.

Πρόβλεψη

Ίσως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει σούπερ-ποδόσφαιρο, αλλά, λόγω του μεγάλου αριθμού των ατομικά ισχυρών παικτών, οι «διάβολοι» τακτικά σκοράρουν και κερδίζουν. Επιπλέον, η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ δεν είναι όπως ήταν δυο εβδομάδες πριν, ακόμη και η ισοπαλία στο Μάντσεστερ θα είναι για τους “κόκκινους” ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *