The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Χαλ

manchesterunited-hull-city-10-01

Λιγκ Καπ Αγγλίας, Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Σερ Άλεξ, ο οποίος ξεκίνησε το τουρνουά από το στάδιο των 32, έκανε πολύ δύσκολο δρόμο, μέχρι να φτάσει στο ημιτελικό. Έχοντας νικήσει με αυτοπεποίθηση στο πρώτο στάδιο όχι τον ισχυρότερο αντίπαλο, ο σύλλογος συναντήθηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία βγήκε πολύ σκληρός αγώνας, ο οποίος τελείωσε με ελάχιστη νίκη των κόκκινων. Μετά υπήρχε πάλι μια πειστική νίκη, αυτή τη φορά στη Γουέστ Χαμ. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε ότι ο αντίπαλος της ενδεκάδας του Ζοζέ Μουρίνιο στο προτελευταίο στάδιο ήταν αρκετά διαπεράσιμος, δεδομένου ότι οι ίδιοι οι «διάβολοι» είναι τώρα σε άνοδο.

Οι “τίγρεις” ξεκίνησαν ένα στάδιο νωρίτερα και πρέπει να σημειωθεί ότι το δίκτυό τους δεν ήταν το πιο δύσκολο, γι’ αυτό και κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς. Ο ισχυρότερος αντίπαλος στην πορεία τους ήταν η Στόουκ, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες ήταν από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα. Επιπλέον, την τελευταία απ’ αυτές, τη Newcastle United, νίκησαν στα πέναλτι. Προφανώς, με τον πλησιέστερο αντίπαλο θα έχουν περισσότερα προβλήματα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα της Λιγκ Καπ Αγγλίας

Στην αρένα του Μάντσεστερ αυτοί οι αντίπαλοι είχαν μόνο τέσσερις συναντήσεις, και σ’ όλες νίκησαν οι γηπεδούχοι. Τις τελευταίες πέντε προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των δύο τελείωσαν με τα εξής αποτελέσματα:

27.08.16 Χαλ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:1

24.05.15 Χαλ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:0

29.11.14 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ Σίτι 3:0

06.05.14 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ Σίτι 3:1

26.12.13 Χαλ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:3

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι ο νικητής αυτού του παιχνιδιού θα είναι η γηπεδούχος ομάδα. Κατά τη γνώμη μας ήδη στο εντός έδρας παιχνίδι το φαβορί θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον εαυτό του και θα κάνουν ένα βήμα προς τον τελικό. Πιστεύουμε ότι η τελική τους υπεροχή θα είναι τουλάχιστον δύο θετικά γκολ. Πρόβλεψη: ατομικό over 1 (2) με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *