The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μίντλεσμπρο

manchesterunited-middlesbrough-31-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον τελευταίο καιρό απόκτησε καλή κατάσταση και ανυπομονεί να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, το επόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξένει την Μίντλεσμπρο, την ομάδα που μόνο αυτή τη σεζόν επέστρεψε στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι bookies δεν αμφιβάλλουν καθόλου ποια ομάδα θα κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, το μόνο ερώτημα είναι με ποιο σκορ θα τελειώσει αυτός ο αγώνας.

Προς το παρόν έκτοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 18 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με 33 βαθμούς στο ενεργητικό της βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση στην κατάταξη. Ο σκοπός της ομάδας είναι απλός – θέση στη ζώνη του Champions League, δηλαδή, στην τετράδα των ισχυρότερων. Αυτή τη στιγμή από την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται η Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.

Όχι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού

Η Μίντλεσμπρο μετά από 18 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην 15η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Από την ζώνη του υποβιβασμού την ομάδα του Aitor Karanka χωρίζουν τέσσερις μονάδες, όχι πολύ μεγάλη απόσταση, δεδομένου ότι η Κρίσταλ Πάλας και η Σάντερλαντ ήδη προσθέτουν, και η Λέστερ θα δείξει σίγουρα τον εαυτό της. Την ίδια στιγμή σε εκτός έδρας ματς η Μίντλεσμπρο τελευταία δεν εκδηλώνεται με τον καλύτερο τρόπο: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες σε πέντε τελευταίους αγώνες. Για την Μπόρο στο επερχόμενο παιχνίδι και ένα σκοραρισμένο γκολ θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένης της μικρής ικανότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό να χάνει γκολ.

Πρόβλεψη

Μόλις τρεις ημέρες μετά τον αγώνα κατά της Μπόρο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει ένα δύσκολο ταξίδια στο Λονδίνο, επίσκεψη στο Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πρέπει να νικήσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά να το κάνει χωρίς πρόσθετους τραυματισμούς και διατηρώντας τη μαχητική ικανότητα της ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: 1Χ + under 3.5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *