The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σάντερλαντ

manchesterunited-sunderland-26-12-1

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου, 5:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Προτεινόμενο στοίχημα: η γηπεδούχος -1,5

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας θα παίξουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σάντερλαντ, νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν μια συντριπτική νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέρχεται σταδιακά. Η ενδεκάδα του Μουρίνιο κέρδισε 4 νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 7 – 2. Στο τελευταίο αγώνα οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν σε θέση να πάρουν τους  τρεις πόντους εκτός έδρας από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για γκολ στην εστία του τερματοφύλακα, αν και τα κοτσύφια είναι τώρα σε καλή κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πίσω από την Άρσεναλ μόνο 4 μονάδες – η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη, όπως ήταν προηγουμένως. Φυσικά, πριν από τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να σκοράρει το μέγιστο αριθμό πόντων.

Και οι γηπεδούχοι είναι τυχεροί. Το θέμα είναι ότι αμέσως 4 παίκτης βάσης της Σάντερλαντ δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα: Watmore, Rodwell, Kirkhoff και Αντνάν Γιανουζάι – όλοι οι μέσοι. Επίσης τραυματισμένοι είναι οι αναπληρωματικοί παίκτες: Gooch και Kettermoull, δύο παίκτες μεσαίας γραμμής, και οι αμυντικοί McNair και Jones.

Κέντρο γηπέδου είναι ο πιο αδύναμος κρίκος των γάτων, γι’ αυτό το λόγο η Σάντερλαντ σκοράρει λίγο, επειδή το κέντρο εκτελεί άσχημα τις λειτουργίες του. Και τώρα είναι τραυματισμένος ο πιο χρήσιμος παίκτης της μεσαίας γραμμής ο Watmore (5 ασίστ).

Ο Moyes θα αναγκαστεί και πάλι να βάλει στο κέντρο τον αμυντικό Denayera, βοήθεια του Ndongou. Μια άλλη κενή θέση θα πάρει ο Xazri, ο οποίος στα 436 λεπτά του παιχνιδιού αυτής της σεζόν δεν έδειξε τον εαυτό του με κανένα τρόπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απώλειες του προσωπικού της Σάντερλαντ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα “φάει” τους γάτες στο κέντρο του γηπέδου. Η γηπεδούχος ομάδα θα πάρει το παιχνίδι υπό πλήρη έλεγχο. Οι γάτες εκτός έδρας έδιναν την πρωτοβουλία σε όλους τους αντιπάλους τους, και ως εκ τούτου δεν αποτελεί έκπληξη, ότι εκτός έδρας η Σάντερλαντ σημείωσε μόλις 4 πόντους, σκόραρε 4 γκολ και δέχθηκε 13. Μόνο στο παιχνίδι με τη Στόουκ Σίτι η ενδεκάδα του Moyes είχε το ποσοστό κατοχής μπάλας 43%, στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς – λιγότερο από 40%.

Γενικά οι γάτες επιτρέπουν πάρα πολλά πράγματα στη μικρή τους περιοχή. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες η Σάντερλαντ επέτρεψε τα 163 χτυπήματα στο δίχτυ της, 48 εκ των οποίων ήταν στο δοκάρι. Αν δεν ήταν το τρανό παιχνίδι του τερματοφύλακα Πίκφορντ, εκτός έδρας η Σάντερλαντ δεν θα μπορούσε να σημειώσει κανένα βαθμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη σειρά της, σε 8 εντός έδρας παιχνίδια έκανε 145 σουτ για γκολ, 51 εκ των οποίων ήταν στο δοκάρι. Ναι, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν σκοράρει μόλις 11 γκολ στο Ολντ Τράφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία παιχνίδια παίζει καλά.

Πρόβλεψη

Στους φιλοξενούμενους “ξύπνησε” ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει σκοράρει 10 γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια. Οι γάτες δεν αμύνονται καλά (28 τέρματα είναι απόδειξη γι’ αυτό), και αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν και απώλειες προσωπικού, τότε μπορούμε να αναμένουμε μια σαρωτική νίκη των γηπεδούχων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *