The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ

ManchesterUnited-WestHam-13.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ, Stretford

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει την εκστρατεία της για το αγγλικό στέμμα με το παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα του Λονδίνου Γουέστ Χαμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers θεωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, με το οποίο είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, όμως δεν πρέπει να υποτιμούμε τα «σφυριά». Αυτή η ομάδα έπαιξε την περασμένη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά οι Λονδρέζοι είναι η ομάδα με ιστορία και μια καλή επιλογή των παικτών, για την τρέχουσα σεζόν αυτή η ομάδα έχει ένα στόχο να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός αγωνιστικής σεζόν ενισχύθηκε με το Lukaku, Μάτιτς και Lindelof. Την ίδια στιγμή έφυγαν από την ομάδα ο Ιμπραΐμοβιτς, Ρούνεϊ και Αντνάν Γιανουζάι. Είναι μεγάλο ερώτημα αν ο Lukaku θα καταφέρει 100% να δουλέψει αντί του Ζλάταν, πριν τη σεζόν ο Βέλγος σκόραρε, αλλά προς το παρόν δεν κατάφερε να γίνει ο ηγέτης μιας νέας ομάδας. Αυτό απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο.

Ενίσχυση της Γουέστ Χαμ

Με τη σειρά της η Γουέστ Χαμ έχει επίσης κάτι για να καυχηθεί. Κατ’ αρχάς, στην ομάδα έμεινε ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος περίπου δύο σεζόν πριν έχει ήδη οδηγήσει τους Λονδρέζους στην επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Δεύτερον, ήρθαν ο Marko Arnautovic και Chicharito, καθώς και ο Zabaleta και ο Τζο Χαρτ. Εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ την περασμένη σεζόν δεν έπαιζε πολύ σταθερά, κι όμως τα «σφυριά» μπορούν να καταφέρουν κάλλιστα νε ξεκινήσουν όχι με τη συντριπτική ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η Γουέστ Χαμ δεν είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει μάχη σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αγγλία. Από την επικείμενη συνάντηση πρέπει να περιμένουμε αγώνα, όχι πολύ μεγάλο αριθμό στόχων και ίσως ελάχιστη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του μελλοντικού αντιπάλου της, ο οποίος είναι επίσης αρκετά ικανός για να αναστατώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *