The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Θέλτα Βίγο

^E82D663AD4C4979D272C6240B2A9F99D4F74E9EB58F291FDF5^pimgpsh_fullsize_distr

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Ένα από τα παιχνίδια της Πέμπτης θα είναι η συνάντηση του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Θέλτα Βίγο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βάλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τους Άγγλους δεν είναι και τόσο απαραίτητο να κερδίσουν τους Ισπανούς, θα βολευτούν στρατηγικά και με ισοπαλία, είναι σαφές ότι αυτό είναι παιχνίδι εντός έδρας, θα θέλουν να κερδίσουν, αλλά ο Μουρίνιο είναι πραγματιστής, για τον οποίο το πιο σημαντικό από οποιαδήποτε αγάπη είναι το αποτέλεσμα.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι προτεραιότητα

Μετά την ήττα στον τελευταίο γύρο της Premier League από την Άρσεναλ μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ είναι προτεραιότητα για το υπόλοιπο της σεζόν. Η ομάδα δεν έχασε ακόμα την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα της Αγγλίας, αλλά να πάρει πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι τέσσερις μονάδες στους υπόλοιπους τρεις γύρους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Εδώ και καιρό προτεραιότητα

Για τη Θέλτα το Γιουρόπα Λιγκ είναι εδώ και καιρό προτεραιότητα, αλλά, με τη σειρά της, να πάρει πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το δημιουργημένο χάντικαπ θα είναι πολύ δύσκολο. Τώρα η Θέλτα στο «Ολντ Τράφορντ» πρέπει να σκοράρει δύο γκολ, αλλά παράλληλα μπορεί να χάσει μόνο ένα γκολ. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πόσο ποιοτικά η Μάντσεστερ ξέρει να παίξει στην άμυνα. Την ίδια στιγμή η Θέλτα έχει εμπειρία ξηρών νικών εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ στην τρέχουσα περίοδο, μπορούμε να θυμηθούμε τον Παναθηναϊκό, Σαχτάρ και Κρασνοντάρ.

Πρόβλεψη

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επερχόμενο παιχνίδι δεν είναι επιθυμητό να χάσει στο δίχτυ της περισσότερα από ένα γκολ, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η άμυνα της ομάδας αυτής θα είναι η πιο ακριβή στην αναμέτρηση με την Θέλτα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει τον Ιμπραΐμοβιτς, οι «διάβολοι» χωρίς τον αρχηγό τους παίζουν αρκετό καιρό, αλλά να αντικαταστήσει πλήρως το Σουηδό ο Μουρίνιο δεν καταφέρνει ακόμα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under 2 (1) με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *