The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άντερλεχτ

ManchesterUnited-Anderlecht-20.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 20 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη θα φιλοξενεί εντός έδρας της την βελγική ομάδα Άντερλεχτ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Άγγλους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, αλλά οι «μωβ» στο βελγικό παιχνίδι έδειξαν ότι δεν πρέπει να υποτιμούνται, έχοντας σκοράρει γκολ στην εστία των «διαβόλων».

Δύσκολο πρόγραμμα

Τρεις ημέρες αργότερα μετά από ένα δύσκολο αγώνα στο Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε στην έδρα της με τη Τσέλσι και ήταν σε θέση να νικήσει με αυτοπεποίθηση τον αντίπαλο με σκορ 2:0, παρότι δύο φορές πριν οι «διάβολοι» έχασαν από τους «μπλε» κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Μετά από αυτή τη σημαντική νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε 60 πόντους στον πίνακα, έχει τέσσερις μονάδες διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλαδή από τη ζώνη του Europa League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας της στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 17 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε επτά νίκες, 9 ισοπαλίες και μία ήττα.

Χωρίς ήττες

Η Άντερλεχτ επίσης έπαιξε με επιτυχία τον αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος εναντίον Οστάνδη, νικώντας τον αντίπαλο εκτός έδρας με σκορ 1:0. Μετά τη νίκη αυτή στο ενεργητικό των «μωβ» υπάρχουν 38 πόντοι και επτά μονάδες χάντικαπ από την Μπριζ, η οποία είναι διώκτης της Άντερλεχτ στον πίνακα. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα του Βελγίου η Άντερλεχτ έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 8 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Άντερλεχτ είναι μία ισχυρή ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία ήδη μια φορά έδωσε τη μάχη στην Μάντσεστερ στο πλαίσιο του Europa League, σίγουρα θα δώσει μία άλλη φορά εκτός έδρας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κερδίζει και τόσο συχνά τους αντιπάλους της με συντριπτικό σκορ, προτιμώντας να συσσωρεύει την ενέργεια και όχι να τη σπαταλάει. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άντερλεχτ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,41.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *