The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι

ManchesterUnited-Chelsea-16.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 16 Απριλίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Την Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας της στο πλαίσιο του 33ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα φιλοξενεί την Τσέλσι του Λονδίνου. Αυτός ο αγώνας μπορεί να ονομαστεί αγώνας της περιοδείας, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται για να μπει στο Top 4 της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι «μπλε» είναι πολύ κοντά στον τίτλο φέτος. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, πιστεύοντας ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ

Μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις δύο αγγλικές ομάδες οι οποίες παίζουν ακόμα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, και την περασμένη Πέμπτη ο Sir Alex ήταν στο Βέλγιο, όπου έπαιξε αγώνα εναντίον Άντερλεχτ. Το σκορ της συνάντησης ήταν 1:1, ο Μουρίνιο χρησιμοποίησε σε αυτό το παιχνίδι σχεδόν βασική σύνθεση. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει ούτε μία φορά, αλλά οι νίκες ήταν μόνο δύο: πάνω στην Μίντλεσμπρο και Σάντερλαντ.

Ηγέτες

Ενώ η Τσέλσι στους τελευταίους πέντε απέτυχε μόνο μία φορά: στην πρώτη Απριλίου η ομάδα του Conte ξαφνικά έχασε εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας, εκτός απ’ αυτό υπήρχαν νίκες πάνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup, Στόουκ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπόρνμουθ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι μετά από 31 γύρους έχει στο ενεργητικό της 75 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι μετά από έναν δύσκολο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άντερλεχτ, ενώ οι «μπλε» είχαν δυνατότητα ήσυχα να προετοιμαστούν για το επερχόμενο αγώνα στο εβδομαδιαίο κύκλο. Η ομάδα του Μουρίνιο στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα περάσει εύκολα, η Τσέλσι είναι πολύ καλή τώρα, αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει πόντους. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *