The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάλμε – Όντενσε στις 29/6/2016 στις 16:00

Malmo-Odense-29.06

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου στις 16:00 στο διεθνές φιλικό παιχνίδι θα συναντηθούν η σουηδική Μάλμε και η δανική Όντενσε.

Η Μάλμο είναι ηγέτης του σημερινού πρωταθλήματος Σουηδίας, μετά από 12 αγώνες στο ενεργητικό της ομάδας είναι 27 πόντους, με διαφορά τερμάτων 27:11. Στο σημερινό φιλικό αγώνα η Μάλμο έρχεται με τη σειρά από 4 σερί νίκες με συνολικό σκορ 12:3. Ωστόσο, το τελευταίο τους παιχνίδι οι Σουηδοί έπαιξαν ακόμα στις 28 Μαΐου, μετά τo οποίo δεν έπαιξαν κανένα επίσημο ή φιλικό παιχνίδι.

Για την Όντενσε το πρωτάθλημα έχει τελειώσει στα τέλη Μαΐου, όπου η ομάδα έπαιξε χωρίς ιδιαίτερη λάμψη. Σε 33 αγώνες οι Δανοί σκόραραν 46 πόντους, με αρνητική διαφορά τερμάτων 50-52 και πήραν την 7η θέση στην Super League. Μετά το τέλος της σεζόν η Όντενσε πρόλαβε να παίξει ένα φιλικό αγώνα, νικώντας την Ουμπούντ 9:0.

Η Μάλμο και η Όντενσε συναντήθηκαν τρεις φορές σε φιλικούς αγώνες, δύο φορές κέρδισαν οι Σουηδοί 3:0 και 3:1, και μία φορά οι Δανοί 2:1. Όλα τα παιχνίδια των ομάδων είχαν όβερ, πιστεύω, και στον επερχόμενο αγώνα οι βόρειοι θα συνεχίσουν τη στατιστική των επιτυχημένων αγώνων. Η πρόβλεψή μου είναι: over 2,5.

Πρόβλεψη: over 2,5 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *