The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάλαγα εναντίον Λας Πάλμας

Malaga-LasPalmas-11.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 11/09/2017, 10:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λα Ροσαλέδα, Μάλαγα

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. τη Δευτέρα στην Μάλαγα η ομώνυμη ομάδα στο Στάδιο Λα Ροσαλέδα θα φιλοξενεί τη Λας Πάλμας στον ολοκληρωτικό αγώνα του 3ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας.

Η Μάλαγα απέτυχε στην έναρξη του πρωταθλήματος, χάνοντας και τα δύο παιχνίδια με σκορ 0:1 από τις ομάδες που τουλάχιστον δεν είναι πιο ισχυρές από τους «γαύρος», Έιμπαρ και Ζιρόνα. Αν και δεν πρέπει να εκπλήσσεται κανείς με τις ήττες της ενδεκάδας του Michel, από τις 14 Μαΐου η ομάδα έπαιξε 13 παιχνίδια και έχασε σ’ αυτά 10 φορές. Στους 9 αγώνες της καλοκαιρινής σεζόν η Μάλαγα έχει υποστεί 8 ήττες, πετυχαίνοντας μια νίκη επί της Βιγιαρεάλ 1:0. Όσο για τα παιχνίδια εντός έδρας το 2017, σε 12 αγώνες οι «γαύροι» σημείωσαν 5 νίκες και 7 ήττες.

Η Λας Πάλμας, καθώς και ο αντίπαλός της, άρχισε τη σεζόν με δύο συνεχόμενες ήττες από τη Βαλένθια 0:1 και Ατλέτικο Μαδρίτης 1:5. Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου οι «νησιώτες» έκαναν έναστρη πρόσθεση στην επίθεση, παίρνοντας στο ενοίκιο από την Τσέλσι το Loika Remi. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λας Πάλμας δεν ξέρει να παίξει εκτός έδρας, στα τελευταία 20 παιχνίδια εκτός έδρας η ομάδα έχει υποστεί 16 ήττες, πετυχαίνοντας μία νίκη και τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία με διαφορά τερμάτων 20-50.

Πρόβλεψη

Η Μάλαγα εντός έδρας της δεν έχει χάσει ποτέ από τη Λας Πάλμας, αλλά σημείωσε 5 νίκες και δύο ισοπαλίες. Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας παιχνιδιού των «νησιωτών» στους γηπεδούχους προσφέρεται μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάλαγα με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *