The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάλαγα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Malaga-RealMadrid-21.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λα Ροσαλέδα

Ο αγώνας για τον τίτλο της πρωταθλήτριας για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιηθεί στο νότο της Ισπανίας στη Μάλαγα. Σε αυτή την αναμέτρηση για να γίνουν πρωταθλητές της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας οι «μαρέγκες» θα αρκεστούν και με την ισοπαλία, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική φόρμα των «βασιλιάδων» αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Μαδριλένιοι πάνε επίσκεψη στους «αντζούγιες» αποκλειστικά για τη νίκη.

Σε εξαιρετικό τόνο

Η Μάλαγα τελειώνει τη σεζόν με τις θετικές εντυπώσεις, σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «αντζούγιες» δεν έχασαν ποτέ, κερδίζοντας τη Βαλένθια, Γρανάδα, Σεβίλλη, Θέλτα και παίζοντας ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ 2:2 στην έδρας του αντίπαλου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Μπαρτσελόνα θα χρηματοδοτήσει οικονομικά τη  Μάλαγα για το επερχόμενο παιχνίδι για να αφυπνίσει το κίνητρο των μελλοντικών γηπεδούχων. Με δεδομένη την καλή κατάσταση της Μάλαγα, μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτή η ομάδα θα προσπαθεί να επιβάλει τη μάχη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν κινήσει

Αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα είναι σε κίνηση, η ομάδα του Ζιντάν ήταν σε θέση να φτάσει και πάλι στον τελικό του Champions League, όπου θα συναντηθεί με την Γιουβέντους. Επιπλέον, στους δύο τελευταίους αγώνες της Πριμέρα οι «βασιλιάδες» έχουν σκοράρει συνολικά οκτώ στόχους: από τέσσερις στην πύλη της Σεβίλλης και Θέλτα, καθόλου αδύναμους αντιπάλους. Εκτός έδρας η Ρεάλ στην Πριμέρα έπαιξε 18 αγώνες, όπου σημείωσε 14 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες η διαφορά τερμάτων είναι 56:21.

Πρόβλεψη

Είναι πολύ δύσκολα τώρα να σταματήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα αγόρια του Ζιντάν στο δρόμο για τον τίτλο στο πρωτάθλημα θα σαρώσουν τη Μάλαγα, παρά την εξαιρετική της φόρμα στο τέλος της σεζόν. Αν η Θέλτα, η οποία ήταν κοντά στον τελικό του Europa League, και σχεδόν νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ευπρεπώς τους «βασιλιάδες», πόσο μάλλον η Μάλαγα να μπορέσει να αγωνιστεί με τη μελλοντική πρωταθλήτρια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *