The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

lyon-psg-27-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Η τελευταία αποτυχία της Λυών στο τρέχον πρωτάθλημα είναι η ήττα στον εντός έδρας αγώνα ενάντια της Γκινγκάμπ 1:3, μετά από αυτό η Λυών ανέβαινε αποκλειστικά επάνω. Εκτός έδρας νίκησε τη Τουλούζ 1:2, Μπαστιά 2:1, και στον τελευταίο γύρο την καταρρέουσα Λιλ 0:1. Έχοντας σκοράρει μετά από 13 γύρους 22 πόντους, η Λυών κατέχει την τέταρτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Επίσης σημειώστε ότι η Λυών στο πρωτάθλημα εντός έδρας της έχασε μόνο από δύο ομάδες, έχοντας παίξει 6 αγώνες με συνολικό σκορ 13:8.

Σε σύγκριση με τα αποτελέσματα αυτού του τμήματος της προηγούμενης περιοδείας, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πολύ πιο μπροστά από τους αντιπάλους της, κυριολεκτικά έχοντας καταστρέψει το ηθικό τους με τις συντριπτικές νίκες της, ήδη κατά το τρέχον πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από 13 γύρους περιλαμβάνεται μόνο στην πρώτη τριάδα, αν και αποχή από τον ηγέτη είναι μόλις 3 μονάδες. Έχοντας σκοράρει 29 πόντους με συνολικό σκορ 26:7, η ΠΣΖ κατέχει την 3η θέση, χάνοντας τη δεύτερη θέση από τη Μονακό λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων.

Σε προσωπικές συναντήσεις των ομάδων αυτών οι περισσότερες νίκες ήταν στην πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, τότε ο αγώνας κερδήθηκε από την ΠΣΖ 4:1. Και οι δύο ομάδες από καιρό δε χάνουν, ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λυών θα παίξουν μεσοβδόμαδα το δεύτερο γύρο στο Champions League, και αν η ΠΣΖ έχει ήδη κερδίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ και μπορεί να αντιληφθεί τον αγώνα ως φιλικό, η Λυών, για την πρόκριση στα πλέι-οφ χρειάζεται μόνο τη νίκη, που θα επηρεάσει σίγουρα την κούραση των παικτών. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη2.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *