The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών – Νις 15/4/2016 στις 21:30

Лион-Ницца-15.04

Την Παρασκευή, 15/4/2016 στις 21:30 στον αγώνα της 34ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 Γαλλίας στο γήπεδο «Lumière» η Λυών θα συναντηθεί μη τη Νις.

Έχοντας βρεθεί μπροστά 5 γύρους πριν το τέλος, η ποδοσφαιρική ομάδα της Λυών πήρε τη δεύτερη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο τέλος, μετά από 33 αγωνιστικές οι παίκτες του Bruno Zhenezo έχουν επιτύχει 16 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Σκοράροντας στους προηγούμενους γύρους 54 και χάνοντας 34, η Λυών κέρδισε 55 πόντους και πήρε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Τα “Λιοντάρια” σημείωσαν καλή πρόοδο, δεν χάνουν εδώ και 6 παιχνίδια στη σειρά, έχοντας παίξει ισοπαλία μόνο 1 φορά.

Επίσης δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μια θέση στην πρώτη τριάδα, και αντίστοιχα να μπει στην επόμενη σεζόν του Champions League η ποδοσφαιρική ομάδα της Νις, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της πολυπόθητης θέσης. Έτσι μέχρι την 34η αγωνιστική οι παίκτες της Νις έχουν επιτύχει 15 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με γενικό αποτέλεσμα τερμάτων 50:34, κέρδισαν 53 πόντους και πήραν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους τελευταίους πέντε γύρους οι “Αετοί” έκαναν μόνο ένα λάθος, παρά το γεγονός ότι τους άλλους τέσσερις αγώνες έχουν κερδίσει.

Στις προσωπικές μονομαχίες τις περισσότερες νίκες πήραν οι παίκτες της Λυών. Ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου η Νις εντός έδρας επικράτησε κεραυνοβόλα επί της Λύων με σκορ 3:0. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο, ο παράγοντας της έδρας μπορεί να παίξει ενάντια στους φιλοξενούμενος. Και η Λυών είναι αήττητη για 6 γύρους, γι’ αυτό το στοίχημα είναι: Άσος 1.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσος 1 με απόδοση 1,57 στο πρακτορείο 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *