The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Μονακό

Lyon-Monaco-13.10

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Groupama, Décines-Charpieu

Παρασκευή, 13/10/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή ξαναρχίζουν οι αγώνες στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, όπου η Ολιμπικ Λυών και η Μονακό θα ανοίξουν τον ένατο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «παιδιών», αλλά οι γηπεδούχοι δεν είναι καθόλου μεγάλο φαβορί, η Μονακό αν και έχει αποδυναμωθεί μετά την εκτός σεζόν περιοδείας, αλλά η ομάδα του Ζαρντίμ συνεχίζει να εμφανίζει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου και να δημιουργεί ανταγωνισμό στην ΠΣΖ στο πρωτάθλημα.

Πολλές ισοπαλίες

Η Λυών χρειαζόταν πολύ το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών, «τα παιδιά» στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν κατάφεραν να κερδίσουν, τέσσερις φορές παίζονται ισοπαλία και μία φορά έχοντας χάσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα του αντίπαλου. Ως αποτέλεσμα, η Λυών έπεσε στην κατάταξη της Λιγκ 1 στην όγδοη θέση, έχει στο ενεργητικό της 13 βαθμούς, τρεις μονάδες πίσω από τη Μαρσέλ.

Μικρή παρακμή

Η Μονακό έχει εξαντληθεί ελαφρώς το Σεπτέμβριο, οι «ερυθρόλευκοι» πριν από το διάλειμμα για τις εθνικές, έχασαν εντός έδρας στο Champions League από την Πόρτο 0:3, έπαιξαν στο «Λουί ΙΙ» ισοπαλία με τη Μονπελιέ 1:1 στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο Champions League η κατάσταση είναι δύσκολη, μόλις ένα κερδισμένο βαθμό μετά από δύο γύρους, και στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Μονακό εξακολουθεί να είναι στη δεύτερη θέση. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι χάνουν από την ΠΣΖ τρεις μανάδες, αλλά είναι τρεις μονάδες μπροστά από τη Μαρσέλ.

Πρόβλεψη

Η Λυών παίζει ιστορικά καλά στην έδρα της, ενώ η Μονακό στην τρέχουσα σεζόν φαίνεται πιο αδύναμη από πέρυσι. Η Λυών δεν μπορεί να αφήσει να φύγουν πολύ από τον εαυτό της οι ηγέτες της Λιγκ 1, η ομάδα πρέπει στην επόμενη σεζόν να προκριθεί στο Champions League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *