The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Έβερτον

Lyon-Everton-02.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 2/10/2017, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, Ντεσίν-Σαρπιέ

Λυών και Έβερτον πριν από δύο εβδομάδες έπαιξαν στο «Goodison Park», όταν ο προπονητής των «ζαχαρωτών» ήταν ακόμα ο Ρόναλντ Κούμαν, τώρα, την ερχόμενη Πέμπτη, η ομάδα του Λίβερπουλ πάει στη Γαλλία με τον Unsworth ως αναπληρωτή προπονητή. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των “παιδιών”, που έχουν πολύ ωραία εμφάνιση τον τελευταίο καιρό, είναι δύσκολο να αμφισβητείς ατή τη γραμμή πονταρίσματος.

Ήδη στην τριάδα

Η Ολιμπίκ Λυών είναι ήδη στην πρώτη τριάδα της Λιγκ 1 Γαλλίας, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων είναι 22 βαθμούς, 7 βαθμούς διαφορά από την κορυφαία Παρί Σεν Ζερμέν. Ο στόχος για τη σεζόν για τη Λυών είναι η πρόκριση στο Champions League. Εάν δεν καταφέρει να επιτύχει το στόχο της μέσω του πρωταθλήματος της Γαλλίας, η Ολιμπίκ Λυών θα προσπαθήσει να το κάνει, νικώντας στο Γιουρόπα Λιγκ. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια «τα παιδιά» κέρδισαν τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία.

Δε νοιάζεται για το Γιουρόπα Λιγκ

Η Έβερτον στους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχασε τέσσερις φορές και μόνο μία φορά έπαιξε ισοπαλία με την Μπράιτον. Στην κατάταξη της Premier League οι «μπλε» έπεσαν ήδη στη ζώνη του υποβιβασμού, σε αυτή την κατάσταση όλη η προσοχή της ομάδας θα επικεντρωθεί στην Premier League. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα «ζαχαρωτά» έχουν ελάχιστες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό υπάρχει μόνο ένας βαθμός, είναι πολύ πιθανό οι Βρετανοί να φέρουν στη Γαλλία το δεύτερο σχήμα.

Πρόβλεψη

Η Λυών στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, «τα παιδιά» είναι σε πολύ καλή φόρμα, παίζουν πολύ δυνατά στην έδρα τους, έχουν υψηλά κίνητρα, σε αντίθεση με τον μελλοντικό αντίπαλό τους, ο οποίος επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο ζευγάρι Λυών – Έβερτον το μόνο σωστό στοίχημα είναι η νίκη των μελλοντικών γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *