The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Άγιαξ

Lyon-Ajax-11.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:05 μ.μ.

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Την επόμενη Πέμπτη η γαλλική Λυών εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ολλανδική ομάδα Άγιαξ.  Είναι το δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, το πρώτο παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των «ερυθρόλευκων», έληξε με το σκορ 4:1 υπέρ της Άγιαξ, τώρα οι Γάλλοι για να προχωρήσουν περαιτέρω στο ευρωπαϊκό κύπελλο πρέπει να νικήσουν τον αντίπαλο με χάντικαπ τριών στόχων και περισσότερα.

Θα είναι η τέταρτη

Η Λυών μετά από 35 παιχνίδια στη Λιγκ 1 έχει στο ενεργητικό της 60 πόντους, όμως, υπάρχει ακόμη ένας αγώνας που δεν έχει τελειώσει κατά της Μπαστιά στην Κορσική, όπου στους γηπεδούχους κατά πάσα πιθανότητα θα υπολογίσουν την τεχνική ήττα, δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι οι «υφαντές» έχουν 63 πόντους μετά από 36 παιχνίδια, και είναι σχεδόν εγγυημένη θέση στη ζώνη Γιουρόπα Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Αλλά για τη Λυών δεν είναι αρκετό, αυτή η ομάδα θέλει στο Champions League, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Άλλη μία σκοτούρα

Η Άγιαξ εκτός από το επερχόμενο παιχνίδια στο Λυών έχει μια άλλη σκοτούρα, δηλαδή, το Eredivisie. Στο 33ο γύρο η Φέγενορντ, η οποία ηγείται τον πίνακα του ολλανδικού πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να νικήσει εκτός έδρας την Εξέλσιορ, με τη σειρά της η Άγιαξ νίκησε συντριπτικά την Go Ahead Eagles 4:0 και πλησίασε την ομάδα από το Ρότερνταμ μία μονάδα. Αν ο Χέρακλες θα πάρει βαθμούς από την Φέγενορντ στον επόμενο γύρο, και η Άγιαξ κερδίσει τη Βίλλεμ 2, η Άγιαξ θα γίνει πρωταθλήτρια.

Πρόβλεψη

Η Λυών ξέρει να παίξει πολύ ισχυρά εντός έδρας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στον επερχόμενο αγώνα εναντίον Άγιαξ οι «υφαντές» θα κάνουν όλα τα δυνατά για τη σίγουρη νίκη. Η Άγιαξ έχει χάντικαπ των τριών στόχων, οι Ολλανδοί θα έρθουν στη Γαλλία για να αμύνονται και να συγκρατούν. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *