The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ εναντίον Σαιντ-Ετιέν

Lille-SaintEtienne-13.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Πιερ Μορουά

Το 20ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ της Λιλ και Σεντ Ετιέν, δύο ομάδες από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και οι δύο ομάδες δείχνουν τα αποτελέσματα της κούνιας, τη σταθερότητα δεν διαθέτει ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη. Την ίδια στιγμή, οι δύο ομάδες μπορούν να ονομαστούν εντός έδρας παιχνιδιού, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τα “σκυλιά”.

Στο κάτω μέρος της βαθμολογίας

Η Λιλ δεν παίζει τέλεια αυτή τη σεζόν. Τα “σκυλιά” μετά από 19 γύρους βρίσκονται στην 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 21 πόντοι. Τη μερίδα του λέοντος των πόντων τα “σκυλιά” κέρδισαν στους εντός έδρας αγώνες στο Πιερ Μορουά, δηλαδή 16. Εντός έδρας στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Λιλ έχει παίξει 10 παιχνίδια, όπου σκόραρε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Πέντε βαθμούς πίσω

Η Σεντ Ετιέν έχει προβάδισμα από τη Λιλ πέντε βαθμούς. Αυτό το χάντικαπ επιτρέπει στους “πράσινους” να βρίσκονται στην όγδοη θέση στο γαλλικό βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Γενικών τα παιχνίδια των «πράσινων» εκτός έδρας είναι δύσκολο να ονομαστούν σίγουρα. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Σεντ Ετιέν στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λιλ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, ενώ η Σεντ Ετιέν έχει προβλήματα εκτός έδρας. Σε μια τέτοια κατάσταση να στοιχηματίσετε σε μελλοντικούς φιλοξενούμενους είναι αρκετά επικίνδυνα. Με τη σειρά της, η επιλογή με τους γηπεδούχους μπορεί να ληφθεί υπόψη, ειδικά αν σκεφτούμε το γεγονός ότι τα “σκυλιά” στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχασαν ούτε μία φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λιλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *