The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ εναντίον Μαρσέιγ

Lille-Marseille-17.03

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Πιερ Μορουά

Στο πλαίσιο του 30ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Λιλ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπω φαβορί, θεωρώντας ότι είναι περίπου ίσες πιθανότητες των μελλοντικών αντιπάλων. Με μια τέτοια στάση των «παντογνωστών» πρέπει να συμφωνήσει κανείς, διότι στην πλευρά των «σκυλιών» είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά και η τρέχουσα φόρμα της Μαρσέιγ φαίνεται υποσχόμενη πολλά.

Η μεσαία ομάδα της Λιγκ

H Λιλ μετά από 29 γύρους βρίσκεται στην 14η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γαλλίας, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 33 πόντοι, μέχρι τη ζώνη του υποβιβασμού υπάρχει χάντικαπ των πέντε μονάδων, μέχρι τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ – 17 πόντοι διαφορά. Εντός έδρας τους τα “σκυλιά” έπαιξαν αυτή τη σεζόν στην Λιγκ 1 14 αγώνες, όπου κατάφεραν να σκοράρουν 17 βαθμούς.

Όχι πολύ δυνατά εκτός έδρας

Ενώ η  Μαρσέιγ όλη τη σεζόν έχει προβλήματα με τους εκτός έδρας αγώνες. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της σεζόν 2016 – 17 η Μαρσέιγ έχει παίξει 14 εκτός έδρας αγώνες, όπου κατάφερε να σκοράρει μόνο 12 πόντους. Μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της γαλλικής ελίτ είναι η χειρότερη επίδοση. Σε αυτά τα παιχνίδια η Ολιμπίκ ήταν σε θέση να σκοράρει 18 γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο οι “λιμενεργάτες” εκτός έδρας σκοράρουν λίγο περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι τρεις σημείωσαν νίκες και δύο ήττες, οι ήττες έχουν καταγραφεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, ενώ οι νίκες συνέβη πάνω στη Ρεν, Λοριάν και Ανζέ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν καλή γραμμή άμυνας, η Λιλ δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν, ενώ η Μαρσέιγ παλεύει για τη θέση στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σε ένα τέτοιο ζευγάρι να στοιχηματίσει κανείς στην έκβαση είναι πολύ επικίνδυνο, ενώ το στοίχημα στο σύνολο φαίνεται πολλά υποσχόμενη, επειδή η Λιλ εντός έδρας της δεν είναι πολύ παραγωγική, ενώ η Μαρσέιγ εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *