The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Σάλκε

BayerLeverkusen-Schalke-28.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 28 Απριλίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάι Αρένα

Το 31ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Σάλκε, δύο ομάδων που μάχονται για τη θέση στη ζώνη του Europa League, και προς το παρόν δεν το κάνουν πολύ επιτυχημένα. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν σε αυτό το ζευγάρι τη Λεβερκούζεν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και με μια τέτοια γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη την ανικανότητα της Σάλκε να παίζει εκτός έδρας.

Προς το παρόν 12η

Η Λεβερκούζεν μετά από 30 αγώνες βρίσκεται στη 12η θέση στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Στο ενεργητικό των φαρμακοποιών είναι 36 πόντοι και οκτώ πόντους διαφορά από την Φράιμπουργκ και τη ζώνη του Europa League. Σε έξι τελευταίους αγώνες η Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι ήττες συνέβησαν από την τη Χοφενχάιμ, Φραίμπουργ και ΡΜ Λειψίας, οι ισοπαλίες καταγράφηκαν στους αγώνες εναντίον Βόλσμπουργ και Μπάγερν. Εντός έδρας τους οι «φαρμακοποιοί» έχουν παίξει 15 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, έχουν πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Εκτός έδρας αδύναμα

Η Σάλκε αυτή τη σεζόν είναι καθαρά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Εκτός έδρας οι «βασιλικοί μπλε» έπαιξαν 14 αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μόνο 10 πόντους έχουν κερδίσει σε αυτά τα παιχνίδια. Στη Μπουντεσλίγκα η Σάλκε σε έξι τελευταία παιχνίδια κέρδισε δύο φορές με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι για την Λεβερκούζεν είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να πιαστεί απ’ τη ζώνη του Europa League, ήττα ή ακόμα και ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Σάλκε σχεδόν θα θέσει τέρμα στις φιλοδοξίες των «φαρμακοποιών». Η Λεβερκούζεν είναι ασταθής, αλλά εντός έδρας της αυτή η ομάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, με τη σειρά της η Σάλκε είναι πολύ αδύναμη σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λεβερκούζεν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *