The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου

BayerLeverkusen-BayernMunich-15.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 15 Απριλίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάι Αρένα

Το επόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του 29ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα παίξουν Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν δικά τους κίνητρα για αυτόν τον αγώνα, οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να πάρουν ικανοποίηση για την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέβη την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι «φαρμακοποιοί» εξακολουθούν να ελπίζουν να μπουν στο σκαλάκι του τρένου που αναχωρεί για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

12η στην Μπουντεσλίγκα

Η Λεβερκούζεν μετά από 28 γύρους βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γερμανίας. Στο ενεργητικό των «φαρμακοποιών» είναι 35 πόντοι και 6 μονάδες διαφορά από τη ζώνη του Europa League, όπου βρίσκονται η Χέρτα και Φράιμπουργκ. Μέχρι το τέλος του τουρνουά μένουν μόνο έξι γύρους, οπότε αν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θέλουν πραγματικά να είναι μεταξύ των ελίτ, είναι απαραίτητο να αρχίσουν να κερδίζουν κάθε αγώνα.

Να στερεώσουν το προβάδισμα

Η Μπάγερν σε πέντε τελευταίους αγώνες έχασε δύο φορές: εκτός έδρας από την Χοφενχάιμ στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα, και εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. Αν η πρώτη ήττα δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμη, διότι τίποτα υπερφυσικό στην απώλεια των τριών πόντων στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει, η δεύτερη ήττα μπορεί να κοστίσει ακριβά στους «κόκκινους», για τους οποίους θα είναι πλέον δύσκολο να αλλάξουν τη κατάσταση στο Champions League προς την πλευρά τους. Στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έπαιξε 14 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν ταξιδεύει στο Λεβερκούζεν για άλλη μια εκτός έδρας νίκη στο τρέχον γερμανικό πρωτάθλημα. Η Λεβερκούζεν είναι μια καλή ομάδα, αλλά στους «φαρμακοποιούς» αισθητά λείπει η σταθερότητα για να αντιμετωπίσουν ευπρεπώς τους μεγιστάνες. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *