The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβάντε – Εσπανιόλ 15/4/2016 στις 21:30

Леванте-Эспаньол-15.04

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου στις 21:30 στο γήπεδο της Βαλένθιας «Ciudad de Valencia» η Λεβάντε θα υποδεχτεί την Εσπανιόλ στον αγώνα της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Η Λεβάντε ανεπιτυχώς αγωνίζεται για να διατηρήσει τη θέση της στο Πρέιμιερ Λιγκ, μετά από 32 γύρους οι γηπεδούχοι με 25 μονάδες τελειώνουν το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Εντός έδρας η Λεβάντε έπαιξε 16 αγώνες, όπου σκόραρε 19 πόντους, με διαφορά τερμάτων 17-22. Στα τελευταία 5 παιχνίδια εντός έδρας η ομάδα σκόραρε 7 πόντους, χωρίς να χάσει στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Η Εσπανιόλ, επίσης, παίζει ασθενώς στο πρωτάθλημα και κατέχει την 15η θέση μετά από 32 γύρους με 36 πόντους και διαφορά τερμάτων 33-60. Το παιχνίδι σε άμυνα των παικτών του Konstantin Gîlcă είναι η κύρια αδυναμία της ομάδας, περισσότερο από την Εσπανιόλ έχασε μόνο η Ράγιο Βαγιεκάνο. Εκτός έδρας οι “παπαγάλοι” δεν χάνουν στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 5 πόντους. Συνολικά εκτός έδρας η Εσπανιόλ έπαιξε 15 αγώνες και σκόραρε 11 πόντους σε αυτά, με διαφορά τερμάτων 17-35.

Σε προσωπικές συναντήσεις των ομάδων ένα μικρό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά του καταλανικού συλλόγου. Αυτή τη σεζόν οι ομάδες συναντήθηκαν όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Δύο φορές παίζοντας ισοπαλία 1:1, και σε μία συνάντηση επικράτησε η Εσπανιόλ 2:1. Η επικείμενη συνάντηση είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες όσον αφορά τον αγώνα για τη διατήρηση της θέσης στο Πρέιμιερ Λιγκ, και πιστεύω ότι η Εσπανιόλ θα συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά των παιχνιδιών κόντρα στη Λεβάντε, και δε θα χάσει. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν, άρα το στοίχημα είναι φιλοξενούμενη ή ισοπαλία 2.

Προγνωστικά στοιχήματος: νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας ή ισοπαλία με απόδοση 1,63 στο πρακτορείο Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *