The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβάντε εναντίον Βιγιαρεάλ

Levante-Villarreal-21.08

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 21 Αυγούστου, 9:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια, Βαλένθια

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Λεβάντε εντός έδρας θα φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers συμφωνούν ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Με την προσφερόμενη γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου, η Λεβάντε ανέβηκε από τη Segundo, ενώ η Βιγιαρεάλ είναι σταθερός συμμετέχων των ευρωπαϊκών κυπέλλων  της Ισπανίας.

Προετοιμασία διά μέσω φιλικών

Η Λεβάντε προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας φιλικά. Στα τέσσερα τελευταία φιλικά η ενδεκάδα της Λεβάντε σημείωσε μία νίκη, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Αλαβές, νίκη γιόρταζε στον αγώνα με την Έλτσε, ήττες – από τη Βιγιαρεάλ και Σαραγόσα. Το μοναδικό συν για την Λεβάντε στο επερχόμενο παιχνίδι είναι η έδρα της.

Ψάχνοντας για το παιχνίδια

Η Βιγιαρεάλ είχε παίξει πολλά διαφορετικά φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε αρνητική στατιστική: ήττα από την Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ και Μάλαγα, νίκη επί της Κάντιθ με αποτέλεσμα 3:0. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη Βιγιαρεάλ στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα μπορέσουν να παίξουν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, SAMU Castillejo, Adrian Marin και Sergio Asenjo. Η έλλειψη τόσο μεγάλου αριθμού σημαντικών παικτών μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της επικείμενης συνάντησης. Η Βιγιαρεάλ πάντα είναι γνωστή για την ισχυρή της άμυνα, σίγουρα στην τρέχουσα σεζόν το «κίτρινο υποβρύχιο» και πάλι θα δείξει την ικανότητά της να παίζει πολύ καλά στην πίσω γραμμή.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε θα πρέπει να περάσει την προσαρμογή στην ελίτ, οπότε μη νομίζετε ότι αυτή η ομάδα από τους πρώτους γύρους θα είναι σε θέση να κερδίσει πόντους στον κουμπαρά της. Με τη σειρά της η Βιγιαρεάλ είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, και έχει προβλήματα του προσωπικού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *