The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λα Κορούνια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

DeportivoLaCoruna-RealMadrid-20.08

Ντιβισιόν Ισπανίας

20/08/2017, 11:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάδιο Ριαθόρ, Α Κορούνια

Η Ρεάλ στον πρώτο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας αμέσως μετά τη νίκη στο Σούπερ Καπ Ισπανίας και διπλή ταπείνωση της Μπαρτσελόνας πηγαίνει να επισκεφθεί την Λα Κορούνια. Σε αυτό το ζευγάρι των ομάδων η Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, οι «βασιλιάδες» έχουν ήδη παίξει μια σειρά από επίσημες συναντήσεις, ενώ Λα Κορούνια μόνο ξεκινάει την πορεία της στη σεζόν. Σε μια τέτοια κατάσταση  η ομάδα του Ζιντάν έχει μια ωραία ευκαιρία να κερδίσει όχι μόνο τον επερχόμενο αγώνα, και να το κάνει πολύ σίγουρα.

Αρκετά φιλικά

Η Ντεπορτίβο από την πόλη Λα Κορούνια προετοιμαζόταν για την επίσημη σεζόν, παίζοντας φιλικά. Στους τελευταίους πέντε η Ντέπορ σημείωσε τρεις νίκες: 4:1 στη Racing Ferrol, 2:0 στην Γουέστ Μπρομ, 3:0 στη Τενερίφη. Επίσης υπήρξαν ήττα 0:4 από την Πόρτου και ισοπαλίες 0:0 με την Ρεάλ και Οβιέντο.

Με δύο τρόπαια

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν αδύναμα εκτός σεζόν, έχοντας χάσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου από την Μπαρτσελόνα 2:3, αλλά ήρθε η ώρα των επίσημων συναντήσεων, και οι «μαρέγκες» άρχισαν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Πρώτα, η ενδεκάδα του Ζιντάν κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Κύπελλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2:1. Μετά από αυτό δύο φορές στη την Μπαρτσελόνα. Ο πρώτος αγώνας στο “Καμπ Νόου” έφερε στη Ρεάλ νίκη 3:1, ο δεύτερος 2:0. Η Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της σεζόν δείχνει πολύ υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν αμφιβολίες ότι η Ντεπορτίβο θα μπορέσει κάπως να εμποδίσει τις «μαρέγκες» στην προσπάθειά τους να κερδίσουν.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τώρα σε καλή κατάσταση, αυτή η ομάδα έχει καλή ευκαιρία να κερδίσει στο επερχόμενο αγώνα της Πριμέρα Ντιβισιόν με την Λα Κορούνια. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται λογικό το στοίχημα στο χάντικαπ μείον στο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *