The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λα Κορούνια εναντίον Μπαρτσελόνα

DeportivoLaCoruna-Barcelona-12.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάδιο Ριαθόρ

Η μαγευτική Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του 27ου γύρου Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, θα πάει επίσκεψη στην Λα Κορούνια, την ομάδα η οποία φέτος αγωνίζεται για την επιβίωση. Παρά το παράγοντα της έδρας η Μπάρτσα στην επικείμενη συνάντηση είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, με τη γραμμή αυτή πρέπει να συμφωνήσουμε, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι Καταλανοί το τελευταίο μεσοβδόμαδα είχαν ένα πολύ υψηλής έντασης και ενέργειας αγώνα κατά της ΠΣΖ, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Λουίς Ενρίκε στο επερχόμενο παιχνίδι θα εφαρμόσει την αλλαγή και στο γήπεδο θα βγει καθόλου ισχυρότερη σύνθεση της Μπαρτσελόνας.

17η στον πίνακα

Η Λα Κορούνια κάποτε πάλευε για τον τίτλο πρωταθλήτριας με τη Μπαρτσελόνα, ήταν πολύ καιρό πριν, στο σχήμα της τότε έλαμπε ο Ριβάλντο, ο οποίος αργότερα έγινε παίκτης της Μπάρτσα. Οι μέρες αυτές είναι πολύ πίσω, τώρα η Λα Κορούνια είναι αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, η ομάδα βρίσκεται στην 17η θέση, 5 μονάδες χάντικαπ από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν μία νίκη στη Σπόρτινγκ, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο νικητής της ΠΣΖ

Η Μπάρτσα μέσα της εβδομάδας εξέπληξε όλη την Ευρώπη με τη νίκη της επί ΠΣΖ με σκορ 6:1. Αυτή η νίκη επέτρεψε στους “μπλαουγκράνα” να προκριθούν στο προημιτελικό του Champions League. Αλλά πρέπει να πούμε, ότι εκείνος ο αγώνας πήρε πολύ ενέργεια και συναίσθημα από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, έτσι δεν υπάρχει σιγουριά, ότι αυτή η ομάδα θα μπορέσει 100% να δώσει τα πάντα στο επερχόμενο παιχνίδι με το αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η Ντεπορτίβο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να κερδίσει πόντους στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Λα Κορούνια είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, οπότε η Μπάρτσα δε θα περάσει εύκολο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Λα Κορούνια με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *