The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίνφιλντ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης

Linfield(Nir)-Celtic(Sco)-14.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

Αύριο, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γουίντσορ Παρκ

Στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίνφιλντ, ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σέλτικ, σκωτσέζικο σύλλογο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Σκωτσέζων, που είναι λογικό, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων. Αλλά μην ξεχνάμε ότι τώρα είναι μόλις αρχή της σεζόν, η ομάδα δεν έχει μπρος ακόμα, έτσι μάλλον δεν πρέπει να αναμένουμε συντριπτικό σκορ σε αυτό το στάδιο.

Δύο παιχνίδια

Η Λίνφιλντ ήταν συμμετέχων στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα συναντήθηκε με την ομάδα από το Σαν Μαρίνο La Fiorita. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λίνφιλντ και έφερε ελάχιστη νίκη για τους γηπεδούχους με σκορ 1:0. Δεύτερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Σαν Μαρίνο, το σκορ της συνάντησης ήταν 0:0. Ως αποτέλεσμα, η Λίνφιλντ στο σύνολο των δύο αγώνων ήταν ισχυρότερη, και προκρίθηκε.

Δια μέσω των φιλικών αγώνων

Η Σέλτικ στη σεζόν 2017 – 18 δεν έχει παίξει ακόμα επίσημους αγώνες, αλλά έχει τέσσερα φιλικά: με Λιντς, Ράπιντ, Σλάβια Πράγας και Σάμροκ Ρόβερς. Σε αυτές τις συναντήσεις σημειώθηκαν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, η Σάμροκ Ρόβερς νικήθηκε με σκορ 9:0. Αυτή η στατιστική λέει ότι οι «Κέλτες» αποκτάνε τη φόρμα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Σκωτσέζοι ήταν πάντα και παραμένουν η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Λίνφιλντ έχει ήδη αγωνιστική πρακτική σε επίσημους αγώνες, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να περάσει τη La Fiorita και θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στη Σέλτικ. Οι «Κέλτες» σίγουρα θα κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι αμφίβολο αν αυτή η νίκη θα είναι συντριπτική, επειδή η Σέλτικ απέχει πολύ από τη βέλτιστη της φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίνφιλντ με χάντικαπ +3,25 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *