The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Τσέλσι στις 11 Μαΐου στις 22:00

Челси-Ливерпуль-11.05

Την Τετάρτη, 11 Μαΐου η Λίβερπουλ και η Τσέλσι θα παίξουν τον αγώνα, που έχει αναβληθεί, της 30ης αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας, ο οποίος για τη Λίβερπουλ έχει σημασία στο τουρνουά, ενώ για τους «μπλε» όχι. Η ομάδα του Κλοπ στο τέλος της σεζόν χρησιμοποιεί το πρωτάθλημα της Αγγλίας ως σχέδιο Β, διότι η Λίβερπουλ κατάφερε να μπει στον τελικό του Europa League, και ως εκ τούτου οι «πελεκάνοι» έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να κερδίσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά και να πάρουν το άμεσο εισιτήριο για το Champions League για την επόμενη σεζόν.

Σίγουρη νίκη επί της Γουότφορντ

Την περασμένη Κυριακή η Λίβερπουλ με εξαιρετικό στυλ με όχι πλήρη σύνθεση επικράτησε εντός έδρας της επί των «κηφήνων» με σκορ 2:0 και τώρα οι «κόκκινοι» έχουν στο ενεργητικό τους 58 πόντους και καταλαμβάνουν την όγδοη θέση στην κατάταξη της Premier League της Αγγλίας. Ο στόχος της Λίβερπουλ είναι η έκτη θέση στην κατάταξη της Premier League και η νίκη επί της Τσέλσι στον επερχόμενο αγώνα, που θα επιτρέψει στους «πελεκάνους» να την πάρουν.

Η Τσέλσι στις 7 Μαΐου για άλλη μια φορά έχασε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Αυτή τη φορά τους «μπλε» τους πρόσβαλε η Σάντερλαντ, η οποία παλεύει απελπισμένα με τη Νιούκαστλ και Νόριτς για την επιβίωση στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος. Μετά από τα παιχνίδια 36 η Τσέλσι έχει στο ενεργητικό της 48 πόντους και καταλαμβάνει την ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα η νίκη για τη Λίβερπουλ είναι απολύτως απαραίτητη, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει στον τελικό του Europa League τη Σεβίλλη, και ως εκ τούτου η συμμετοχή των «κόκκινων» στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Η νίκη επί των «μπλε» θα απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το έργο της ομάδας του Κλοπ, οπότε από τη Λίβερπουλ πρέπει να περιμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα στον επερχόμενο αγώνα και την επιθυμία να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44 στη WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *