The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Στόουκ

liverpool-stokecity-27-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 7:15 μ.μ.

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Η δεύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ, εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Στόουκ, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας σε αυτή τη συνάντηση, αλλά ελαφρώς διαφορετική άποψη για το θέμα αυτό έχει ο Mark Hughes και οι παίκτες του.

Κυνηγώντας τη Τσέλσι

Η Λίβερπουλ μετά από 17 γύρους έχει στο ενεργητικό της 37 πόντους και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι “κόκκινοι” είναι πίσω από τη Τσέλσι έξι μονάδες, και θα προσπαθήσουν στη “Boxing Day” τουλάχιστον να μειώσουν λίγο αυτό το χάσμα. Εντός έδρας της στη Πρέμιερ Λιγκη η ομάδα του Jurgen Klopp έχει παίξει επτά παιχνίδια, όπου σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, σκόραρε 21 γκολ και έφαγε 6.

Η Στόου εκτός έδρας δεν είναι άσχημη

Η Στόου στις προηγούμενες περιοδείες ήταν πολύ εντός έδρας ομάδα, αλλά οι καιροί αλλάζουν, τώρα οι “αγγειοπλάστες” έχουν μάθει καλά να παίζουν εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας μέχρι στιγμής δεν καταφέρνουν να κερδίσουν πόντους σε βιώσιμη βάση. Σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες της σεζόν 2016-17 της Πρέμιερ Λιγκ η Στόουκ έχει σημειώσει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, πέτυχε 8 γκολ και έχασε 11. Σε τρεις τελευταίες συναντήσεις η ομάδας του Hughes δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία νίκη: ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και τη Λέστερ, καθώς και ήττα 1:3 από την Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Η Στόουκ Σίτι είναι σκληρό καρύδι, αλλά αυτή την ομάδα μπορούν να τη σπάσουν οι “κόκκινοι”, οι οποίοι στη τρέχουσα σεζόν σκοπεύουν να γίνουν οι πρωταθλητές Αγγλίας. Η Λίβερπουλ φαίνεται ωραία τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός, και σίγουρα η ομάδα του Klopp θα επιτύχει μια άλλη νίκη με αυτοπεποίθηση επί του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *