The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

liverpool-manchesterunited-17-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής Λίβερπουλ είναι ζωντανή, επιθετική παρουσίαση με πλήθος πιθανοτήτων για γκολ σε συγκρούσεις με τις ομάδες, των οποίων ο στόχος δεν είναι να παίζουν με δεύτερο αριθμό. Έλεγχος της μπάλας, τέλειοι συνδυασμοί και η επιθυμία να την επιστρέψουν όσο συντομότερο δυνατό εάν την χάνουν (gegenpressing) είναι οι τρεις πυλώνες, στους οποίους χτίζεται το ποδόσφαιρο του Jurgen Klopp.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το μεγαλύτερο αριθμό ασίστ αυτή τη σεζόν της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ (4220), γεγονός που αποδεικνύει την αλήθεια των λόγων μου. 18 θετικά γκολ σε 7 συναντήσεις επίσης καταδεικνύουν το στυλ της Λίβερπουλ, η οποία προωθεί στο πρώτο πλάνο την ιδέα της επίθεσης, αρχές του παιχνιδιού στην επίθεση, όχι για την άμυνα της εστίας της ή του απόλυτου έλεγχου της μπάλας, χωρίς καμία αστραπιαία πρόοδο.

Ο Herr Jürgen είναι σαν τον πατέρα για τους παίκτες, αλλά αν παραβιάζεις την πειθαρχία, ή δεν είσαι αρκετά καλός γι’ αυτόν, θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Γερμανός κληρονόμησε μια ομάδα που δεν ξέρει πώς να ανοίξει το λεωφορείο, ομάδες που παίζουν αυστηρά στην άμυνα, καλύπτουν καλά όλες τις ελεύθερες ζώνες, και αμύνονται με κάθε τρόπο. Προβλήματα, που ανέκυψαν σε συναντήσεις με Μπέρνλει και Σουόνσι, επιβεβαιώνουν τα λόγια μου. Αν η Λίβερπουλ παίρνει ελεύθερο χώρο, και ο αντίπαλος δεν παίζει εναντίον της σφιχτά, αφήνοντας τις ζώνες του, τότε η πραγματική διασκέδαση ξεκινά. Έτσι βγαίνει, ότι με τα κορυφαία κλαμπ ή απλά ομάδες, για τις οποίες η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο, για την ενδεκάδα του Jurgen Klopp είναι πολύ πιο εύκολο να παίζει από ό, τι με τα αουτσάιντερ, όπως Μπέρνλει και Σουόνσι.

Η Λίβερπουλ κλώτσησε τον κώλο στην Άρσεναλ και Τσέλσι, και το έκανε εκτός έδρας. Η ομάδα του Jurgen Κοριός στο παιχνίδι δεν ήταν χειρότερη από την Τότεναμ στο “White Hart Lane”, και ισοπαλία 1:1 θα ονόμαζα ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Πώς θα παίξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ποια τακτική θα επιλέξει;

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετά από επτά γύρους υπό την καθοδήγηση του Μουρίνιο σημείωσαν 3 πόντους λιγότερο από ό, τι όταν με τον Van Gale στη σεζόν 2015/16. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί όσες φορές θέλει να λέει ότι η ομάδα του ήταν να καταστρέψει τη Στόουκ με το σκορ 6:0 … Ποιος νοιάζεται; Ένα σημαντικό αριθμό σουτ οι παίκτες έβαλαν έξω από την περιοχή πέναλτι…

Πολ Πογκμπά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Henrik Mkhitaryan κόντρα στην αχαρακτήριστη μεταγραφική καμπάνια της Λίβερπουλ. Μήπως τα χρήματα παίζουν ποδόσφαιρο; Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται στην αρχή της σεζόν να κάνουμε οποιαδήποτε εκτεταμένα συμπεράσματα, όπως και να ‘χει ο Πορτογάλος τεχνικός χρειάζεται χρόνο για να χτίσει μια καλή ομάδα. Το υλικό υπάρχει, έμεινε μόνο σκεφτεί και να εκτελέσει το μηχανισμό μαζικής καταστροφής. Θα το καταφέρει;

Αποτέλεσμα: αγώνας της περιοδείας είναι συνάντηση των δύο ορκισμένων εχθρών, Derby M62. Προτείνω να εξετάσετε το στοίχημα “και οι δύο θα σκοράρουν και γηπεδούχος 0,5”. Γκολ και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης πρέπει να αναμένεται έστω λόγω των στατιστικών, διότι η Λίβερπουλ σκόραρε και έχανε στα 6 από τα τελευταία 7 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ φαίνεται προτιμότερη, γι’ αυτό επιλέγω το ότι δε θα χάσουν, πρώτον λόγω της τωρινής κατάστασης του συλλόγου, δεύτερον, κοιτάξτε τα αποτελέσματα των γηπεδούχων στις μάχες εναντίον των κορυφαίων ομάδων, και τρίτον, το επίπεδο κατανόησης των παικτών της συμμορίας του Jurgen Klopp είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εναλλακτικές επιλογές: «γηπεδούχοι 0», «προσωπικό over (1.5)», «γηπεδούχοι +0,5 και over 2,5».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *