The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ

Liverpool-Arsenal-04.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Θα είναι ο αγώνας μεταξύ των δύο μαχητών για την πρόκριση στην πρώτη τετράδα του αγγλικού ελίτ πρωταθλήματος. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι “κόκκινοι” έχουν καλή ευκαιρία να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι “κανονιέρηδες” ξέρουν πολύ καλά να παίξουν σε εκτός έδρας αγώνες, και επιπλέον, είχαν άφθονο χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη.

Όχι η καλύτερη φόρμα

Η τρέχουσα φόρμα της Λίβερπουλ δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καλή. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “κόκκινοι” έχασαν τρεις φορές με μία ισοπαλία και μία νίκη. Η νίκη έχει συμβεί σε εντός έδρας αγώνα εναντίον Τότεναμ, ισοπαλία με την Τσέλσι, ενώ οι ήττες έχουν καταγραφεί από τους “λύκους”, Χαλ Σίτι και Λέστερ. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, πέντε μονάδες πίσω από την Άρσεναλ.

Επίσης δεν υπάρχει τίποτα να καυχηθεί

Η Άρσεναλ σε πέντε τελευταίους αγώνες κέρδισε δύο φορές και υπέστη τρεις ήττες. Νίκες καταγράφηκαν με τη Σάτον στο FA Cup και Χαλ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, οι ήττες συνέβησαν από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, Τσέλσι και Γουότφορντ. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν η Άρσεναλ έπαιξε 12 αγώνες, όπου έχει χάσει μόνο τρεις φορές με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό δεν παρουσιάζουν τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Άρσεναλ έχει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή, ενώ η Λίβερπουλ έχει προβλήματα στην άμυνα που επέδειξε η Λέστερ στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ σε 12 αγώνες εκτός έδρας στο FA Cup έχει ήδη σκόραρε 28 γκολ, οπότε τουλάχιστον μία αποτελεσματική ενέργεια από τους “κανονιέρηδες” με τη Λίβερπουλ θα υπάρξει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό over 2 (1) με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *