The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ

Liverpool-Tottenham-11.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ο κεντρικός αγώνας του 25ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Λίβερπουλ και Τότεναμ, δύο ομάδων από την πρώτη πεντάδα της αγγλικής ελίτ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι “κόκκινοι” έχουν καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά η σημερινή φόρμα των «πελεκάνων» εγείρει σοβαρά ερωτήματα, ενώ τα “σπιρούνια” είναι σε άριστη κατάσταση και προσπαθούν να φτάσουν την Τσέλσι.

Δεν νίκες

Στα τελευταία πέντε ματς η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει, η ομάδα του Κλοπ έχασε τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Τσέλσι, ενώ οι ήττες καταγράφηκαν από τη Σουόνσι, Σαουθάμπτον, «λύκους» και Χαλ Σίτι. Συνολικά αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ σκόραρε 46 πόντους μετά από 24 γύρους. Στο “Άνφιλντ” οι “κόκκινο” έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σκόραραν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Χωρίς ήττες

Με τη σειρά της η Τότεναμ, σε αντίθεση με την Λίβερπουλ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ενδεκάδα του Pochettino σε πέντε τελευταίους αγώνες κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Οι νίκες συνέβησαν πάνω στη Γουέστ Μπρομ, Γουίκομπ στο FA Cup και Μίντλεσμπρο, ενώ οι ισοπαλίες καταγράφηκαν με τη Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός έδρας τα “σπιρούνια” στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξαν 12 αγώνες, όπου σημείωσαν 4 νίκες, 6 ισοπαλία και μόνο δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, ενώ η Τότεναμ χάνει σπάνια εκτός έδρας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν ισχυρή αμυντική γραμμή, ειδικά αυτό αφορά τα “σπιρούνια”, γι’ αυτό στο επερχόμενο παιχνίδι μάλλον μετά βίας να δείτε πολλά σκοραρισμένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.25 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *