The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Σαουθάμπτον

Liverpool-Southampton-25.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Σαουθάμπτον πρόκειται να επισκεφθεί τη Λίβερπουλ. Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι δεύτερος, στο πρώτο η Λίβερπουλ έχασε εκτός έδρας από τους “αγίους” με σκορ 0:1, τώρα οι “κόκκινοι” πρέπει να πάρουν εκδίκηση, αλλά αυτό δε θα είναι εύκολο πράγμα, κυρίως λόγω της όχι και καλύτερης φόρμας των «πελεκάνων».

Έπεσε στην τέταρτη θέση

Η Λίβερπουλ το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε εντός έδρας της από τη Σουόνσι στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Γενικώς η Λίβερπουλ φαίνεται τώρα όχι με το καλύτερο τρόπο. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στην αναχώρηση για το CAS του Μανέ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος επιθετικός των “κόκκινων” στη σεζόν, εν μέρει, στο γεγονός ότι κάθε ομάδα βιώνει παρακμές. Τώρα ήρθε η σειρά της Λίβερπουλ. Το βασικό είναι να μη μείνει σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε τρία μέτωπα

Η Σαουθάμπτον συνεχίζει να παίζει σε τρία μέτωπα. Οι “άγιοι” συμμετέχουν στην Πρέμιερ Λιγκ, προκρίθηκαν στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, και βρίσκονται μισό βήμα από τον τελικό του Λιγκ Καπ. Για να φτάσουν στο Λονδίνο για το αποφασιστικό αγώνα του τουρνουά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να χάσουν από τη Λίβερπουλ, ή να χάσουν ελάχιστα, αλλά παράλληλα να σκοράρουν στην εστία των «κόκκινων». Στην Πρέμιερ Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Λίβερπουλ έπαιξε εντός έδρας 10 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η ήττα από τη Σουόνσι θα πρέπει να ανάψει την ομάδα του Κλοπ. Όπως κι να ‘χει να χάσεις εντός έδρας σε από ένα από τους κύριους διεκδικητές για υποβιβασμό – δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για τους «πελεκάνους». Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πολύ καλά να παίζουν εντός έδρας, οπότε από το επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε ρεβάνς, δηλαδή νίκη των “κόκκινων” πάνω στη Σαουθάμπτον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *