The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

liverpool-manchestercity-31-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ο κεντρικός αγώνας του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”, όπου οι “κόκκινοι” θα φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Σίτι, η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος θα συναντηθεί με την τρίτη. Η Λίβερπουλ είναι πολύ καλή τώρα, ο Jürgen Klopp κατάφερε για ένα χρόνο που εργάζεται σ’ αυτή την ομάδα να δημιουργήσει πολύ ισχυρό σύλλογο, που είναι ικανός για πολλά πράγματα, όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά και στην Ευρώπη. Με τη σειρά της, δεν πρέπει να απορρίπτουμε και την ομάδα του Γκουαρντιόλα, η οποία τώρα ίσως δεν προκαλεί αίσθηση, αλλά συνεχίζει να έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι σε θέση να εκπλήσσει.

Απόσταση έξι μονάδων

Η Λίβερπουλ μετά από 18 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει στο ενεργητικό της 40 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, έξι μονάδες πίσω από τον ηγέτη τη Τσέλσι. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα μόλις κέρδιζε, νικήθηκαν η Μίντλεσμπρο, Έβερτον και Στόουκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” αυτή τη σεζόν έχει παίξει οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, και δύο ισοπαλίες, σκόραρε 25 γκολ, δέχτηκε 7.

Εκτός έδρας Μάντσεστερ Σίτι

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός, στο “Etihad”. Εκτός έδρας οι “αετοί” έχουν σημειώσει 21 βαθμούς από το σύνολο των 39. Στα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια – εφτά νίκες και δύο ήττες. Στις τρεις τελευταίες συναντήσεις η Σίτι τρεις φορές κέρδισε: την Γουότφορντ, Άρσεναλ και Χαλ Σίτι, η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχασε σε αυτά τα ματς μόνο ένα γκολ.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί  αντίπαλοι αξίζουν ό ένας τον άλλον, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο, θα επικρατήσει η προσοχή. Σε τέτοια παιχνίδια το under δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, ακόμα και παρά όλη τη δύναμη των γραμμών επίθεσης των δύο ομάδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *