The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Γουότφορντ

Liverpool-Watford-17.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Άνφιλντ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο 31ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ θα φιλοξενεί την Γουότφορντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου 2018 στις 7:30 μ.μ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ το τελευταίο ενάμιση μήνα ήταν αήττητη πριν από τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δέκα Μαρτίου (2:1). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χωρίς προβλήματα κατάφερε να νικήσει την Πόρτο (0:0 και 5:0) και να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, καθώς και να νικήσει συντριπτικά την Γουέστ Χαμ (4:1) και να κερδίσει τη Νιούκαστλ (2:0).

Γουότφορντ

Η Γουότφορντ είχε ήδη αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις κυπέλλων, χάνοντας από την Σαουθάμπτον στο Κύπελλο της Αγγλίας στο στάδιο των 32. Στη συνέχεια η ομάδα του Γκαρσία κέρδισε 10 βαθμούς σε 6 αγώνες και βγήκε στη 10η θέση στην κατάταξη. Στους τελευταίους αγώνες οι «σφίγγες» κέρδισαν τη Τσέλσι (4:1), την Έβερτον (1:0) και την Γουέστ Μπρομ (1:0), χάνοντας από την Γουέστ Χαμ (2:0) και την Άρσεναλ (3:0).

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ δεν είναι σε θέση να νικήσει την Γουότφορντ (3:3) στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, ενώ είχε προβάδισμα στο σκορ 1:3 κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Η Γουότφορντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας σημείωσε μόνο ένα βαθμό, παίζοντας ισοπαλία με την Στόουκ (0:0). Στα άλλα παιχνίδια οι «σφίγγες» έχασαν τουλάχιστον δύο φορές. Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν έχασε μόνο μία φορά – στο ματς του Κυπέλλου της Αγγλίας από την Γουέστ Μπρομ (2:3), και μόνο σε τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεν σκόραρε κανένα γκολ, παίζοντας ισοπαλία (0:0). Με δεδομένη την πρόσφατη ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κάθοδο στην τέταρτη θέση οι «κόκκινοι» πρέπει να κερδίσουν και με καλό περιθώριο για να φτιάξουν το ηθικό της ομάδας. Στοίχημα: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *